Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Εξόρμηση στην περιφέρεια του Αντ. Σαμαρά...

...γι' αντιστροφή του αρνητικού κλίματος

Με επισκέψεις στην περιφέρεια θα επιχειρήσει ο Αντώνης Σαμαράς να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιοδεύσει σε διάφορες περιοχές της χώρας, προκειμένου να συναντηθεί με κομματικά μέλη και ψηφοφόρους, τους οποίους θα ενημερώσει για τη στρατηγική του κόμματος και τις θέσεις του για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την απεμπλοκή από το μνημόνιο εντός διετίας.
Ήδη έχει αποφασιστεί ότι ώς το τέλος Ιουλίου ο κ. Σαμαράς θα περιοδεύσει στην Ήπειρο και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
Σύμφωνα με τα Νέα, επιτελικά στελέχη της Ρηγίλλης αναφέρουν ότι ο κ. Σαμαράς θα επιδιώξει «να μιλήσουν οι πολίτες» και δεν θα ακολουθήσει την κλασική συνταγή των πολιτικών ομιλιών, ενώ στις συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών θα εξηγήσει τα βασικά σημεία της οικονομικής πρότασης της ΝΔ, που προβλέπει έξοδο από το μνημόνιο με ΕΕ και ΔΝΤ έως το 2012, αντί του...
τετραετούς χρονικού ορίζοντα.
Τα ίδια στελέχη αναφέρουν ότι εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί και ο ανασχηματισμός στη «σκιώδη κυβέρνηση» της Ρηγίλλης, ο οποίος ώς έναν βαθμό θα υπαγορευθεί και από τις κεντρικές επιλογές για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, καθώς θα πρέπει να αντικατασταθούν όσα στελέχη κληθούν να δώσουν τη μάχη της Αυτοδιοίκησης.
Άλλες κομματικές πηγές, ωστόσο, αναφέρουν ότι το εύρος του «γαλάζιου ανασχηματισμού» παραμένει ανοικτό, καθώς δεν αποκλείεται στην παρούσα φάση να καλυφθούν μόνον τα κενά όσων χριστούν υποψήφιοι και οι ριζικές αλλαγές στην κομματική πυραμίδα να γίνουν μετά τις δημοτικές εκλογές.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: