Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Σαμαράς: Προβλέπει κατάρρευση του... ΠαΣοΚ

Σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προβλέπει ο κ. Αντ. Σαμαράς που κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να είναι έτοιμα, αφού, όπως είπε, «όλα μπορεί να γίνουν πολύ γρήγορα και πρέπει να βιαστούμε» και επιτέθηκε με σφοδρότητα στο ΠαΣοΚ.
«Το ΠαΣoΚ έχει πει τόσα ψέματα, παλαιότερα και τελευταία, έχει διαπράξει τόσα σφάλματα, έχει περιπέσει σε τόσες αντιφάσεις, ώστε το κύρος του έχει καταρρακωθεί και η επιρροή του να συρρικνώνεται συνεχώς και ραγδαία» τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε ότι υπουργοί έκπληκτοι πληροφορούνται ότι διατάξεις των νομοσχεδίων τους είναι αντισυνταγματικές και πως επικαλούνται το μνημόνιο για πράγματα που δεν περιλαμβάνονται. «Οι βουλευτές το είχαν ψηφίσει, αλλά δεν το είχαν διαβάσει» ανέφερε ...
χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι η ΝΔ έχει εναλλακτική προοπτική.
Στο εσωκομματικό πεδίο, δήλωσε με έμφαση ότι η ΝΔ επαναπροσδιόρισε την πολιτική της, απαλλάχθηκε από πρόσωπα και συμπεριφορές που πλήγωσαν την παράταξη, έκανε γενναία αυτοκριτική και υπερασπίστηκε το θετικό της έργο. 
Σε αυτό το σημείο, υπογράμμισε ότι πρέπει το κόμμα να κερδίσει το στοίχημα της αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: