Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Καλό μας κουράγιο κ. Παπουτσή..!

Τους έκανε "ρόμπα".

Οταν ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας -χωρίς κανένα κόστος- κάνει ρόμπα τον υφυπουργό Οικονομίας -χωρίς καμία απολύτως αντίδραση-, όπως συνέβη χθες με την επίθεση του Χρ. Παπουτσή στον Φ. Σαχινίδη, τότε δύσκολα μία κυβέρνηση μπορεί να αισιοδοξεί ότι θα διαχειριστεί με επιτυχία τη μεγαλύτερη κρίση της μεταπολίτευσης.
Οταν κυβερνητικά στελέχη που γλείφουν τον πρωθυπουργό στις συνεδριάσεις των υπουργικών συμβουλίων δεν βγαίνουν ενώπιον της κοινωνίας να υποστηρίξουν ως αναγκαία τα μέτρα λιτότητας που εξαγγέλθηκαν, τότε ο πρωθυπουργός δεν έχει μεγάλες δυνατότητες θεραπείας της κυοφορούμενης εθνικής μανιοκατάθλιψης.
Οταν τα ΜΑΤ ρίχνουν χημικά στον Μανώλη Γλέζο και κανείς δεν τιμωρείται, τότε λίγα μπορεί να περιμένει κανείς από το κράτος στο σύνολό του.
Και όταν κυβερνητικές πηγές μεταδίδουν ικανοποίηση από τη συνάντηση Μέρκελ-Παπανδρέου στο Βερολίνο, ενώ και μόνο η όψη του έδειχνε περισσότερα από όσα τα λόγια του, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η κυβέρνηση έχει πέσει στη λούμπα του επικοινωνισμού πριν καν κλείσει εξάμηνο.
Καλό μας κουράγιο… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: