Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Η Τζούλια σέρνει... ΣΔΟΕ!

Το σώμα Ελεγκτών του υπουργείου Οικονομικών πήγε χθες το μεσημέρι στην εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών Σειρήνα που κυκλοφόρησε το καυτό video της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Οι ελεγκτές της υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών (πρώην ΣΔΟΕ) έχουν εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τα τιμολόγια και τα παραστατικά διακίνησης του εν λόγω βίντεο.
Οι «Ράμπο» του υπουργείου Οικονομικών, αν και έστησαν καρτέρι έξω από τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής, δεν κατάφεραν να βρουν κάποιον υπεύθυνο προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο καθώς, σύμφωνα με πηγές της «Espresso», ο ιδιοκτήτης της εταιρείας βρίσκεται εκτός Αθηνών.
Επίσης, το κλιμάκιο ελέγχου έχει εντολή να ελέγξει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Τζούλιας Αλεξανδράτου μετά και την πρόσφατη αγορά πολυτελούς βίλας στην περιοχή της Εκάλης.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το DVD με το πορνογραφικό υλικό έχει πουλήσει περισσότερα από 200.000 αντίτυπα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε.
espessonews.gr

3 σχόλια:

Stathis είπε...

Η μάχη κατά της φοροδιαφυγής ξεκινά όπως φαίνεται, από την Τζούλια Αλεξανδράτου.
Από το πρωί ασχολούνται με τα περιουσιακά της στοιχεία δύο εφοριακοί της Κηφισιάς, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υποθηκοφυλακείο της περιοχής γίνεται έλεγχος τίτλων της βίλας της στην Εκάλη, έκτασης περίπου μισού στρέμματος!
Οι φοροελεγκτικοί μηχανισμοί βάζουν … βαθιά το μαχαίρι στο … κόκκαλο και ψάχνουν τα πάντα γύρω από την Τζούλια ακόμη και τα λεφτά που πήρε για την πορνοταινία.
Τουλάχιστον, αυτά διαρρέουν από το υπουργείο Οικονομικών. Από την άλλη πάντως δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τις εξής χρονικές συμπτώσεις.
Την επομένη των εξαγγελιών Παπανδρέου για τα έκτακτα φορολογικά μέτρα , πριν από ένα μήνα, βγήκε στον … αέρα το διαζύγιο της Μενεγάκη από τον Λάτσιο.
Ανήμερα των εξαγγελιών του Πεταλωτή, «κρεμάστηκε» σε 21.000 περίπτερα το DVD της Τζούλιας και το σύνολο των τηλεοπτικών εκπομπών … κοινωνικού ενδιαφέροντος, έστρεψε τα φώτα του στην ελληνίδα Τσιτσιολίνα, όπως την αποκαλούν.

aris53m είπε...

εννοείς μια τρίχα από "το τζούλια" σέρνει σδοε, σωστά?

πιο σοβαρά:

Θα κάνουν το οτιδήποτε να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου.

Stathis είπε...

Αγαπητέ μου aris53m

Αν παρακολουθήσεις τις Μεσημβρινές εκπομπές της Τηλεόρασης και όχι μόνο, του τελευταίου μήνα δύο είναι τα σημαντικά γεγονότα γι' αυτους:
Η κ. Μενεγάκη με το διαζύγιο της και η κ. Αλεξανδράτου με το πορνοdvd της.
Γιατί βγήκαν;