Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Επτά στους δέκα είχαν ψηφίσει ΠαΣοΚ και...


... από χθες το βράδυ έχουν αποκλείσει την Πανεπιστημίου!

Και όλα αυτά γιατί η κυβέρνηση του ΠαΣοΚ αρνήθηκε να εφαρμόσει τον νόμο και να τους μετατάξει σε υπηρεσίες του Δημοσίου και των Δήμων!
Πρόκειται για 4.000 πρώην εργαζόμενους της Ολυμπιακής που πριν κλείσει η εταιρεία ο Χατζηδάκης και ο Στυλιανίδης ως αρμόδιοι υπουργοί προέβησαν σε όλες τις δέουσες ενέργειες φτιάχνοντας μάλιστα και σχετικό νομοθετικό πλαίσιο προκειμένου οι άνθρωποι αυτοί να συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά στο Δημόσιο.
Πέντε μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΠαΣοΚ, δεν παίρνουν ούτε το επίδομα από τον ΟΑΕΔ, ο Ραγκούσης τους λέει ότι ψάχνει ακόμη να τους βρει θέσεις παρότι αυτές είχαν προβλεφθεί στον νόμο που ψήφισε η Ν.Δ., ο υφυπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης τους κοροϊδεύει κατάμουτρα, όπως ...
καταγγέλλουν και κανείς δεν τους λέει πλέον με σιγουριά αν θα επιστρέψουν κάποτε στο Δημόσιο.
Εμείς με τον πόνο των εργαζόμενων δεν παίζουμε κι άλλωστε το parapolitika.gr ήταν το πρώτο site που αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ.
Όμως, τόσο αυτοί όσο και η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων που ψήφισαν Παπανδρέου στις περασμένες εκλογές, διαπιστώνουν τώρα με μεγάλη θλίψη, όχι το σφάλμα αλλά το έγκλημα που έκαναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: