Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Οικουμενική κυβέρνηση δείχνει δημοσκόπηση !

Οι έκτακτες περιστάσεις απαιτούν έκτακτα μέτρα. 

Στην περίπτωση της ελληνικής οικονομικής κρίσης είναι αρκετοί αυτοί που προτείνουν ως διέξοδο από την δεινή θέση στην οποία περιήλθε η χώρα ένα μοντέλο μικτής διακυβέρνησης από έμπειρους πολιτικούς και εξειδικευμένους τεχνοκράτες.
Το έχουν αναφέρει με διάφορες εκδοχές οι Κων/νος Μητσοτάκης, Μίμης Ανδρουλάκης, Στέφανος Μάνος και ο επιτίτιμος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύνσεων Παναγιώτης Γεννηματάς.
Το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής, δημοσιεύει έρευνα της RASS σύμφωνα με την οποία η κοινή γνώμη κάτω από την πίεση των περικοπών των εισοδημάτων και της επαχθούς φορολογικής επιδρομής θεωρούν ότι μία οικουμενική κυβέρνηση θα αντιμετώπιζε καλύτερα την κρίση.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της έρευνα δείχνουν ότι το 39% από αυτούς που απάντησαν ότι το πολιτικό σύστημα δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την οικονομική κρίση δείχνει να προτιμά οικουμενική κυβέρνηση, όταν καλείται να απαντήσει στο ερώτημα τι θα προτιμούσε για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Οι Έλληνες θυμήθηκαν τις μέρες του '89 της "οικουμενικής" κυβέρνησης υπό την προεδρία του αειμνήστου Ξενοφώντα Ζολώτα.

1 σχόλιο:

Katse Kala είπε...

Αγαπητό emprosdrama, σας έχουμε στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Εάν και εσείς επιθυμείται να μπούμε στη δική σας λίστα μπορείτε να το κάνετε.


Φιλικά: Η ομάδα του katse-kala.blogspot.com