Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Θα διαλέξουμε τον λιγότερο ανάξιο;

Γράφει ο Dimmy the Greek

Στο πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο "Τελικά ποια είναι η πραγματική και ποια η εικονική πραγματικότητα;" αναγνώστης σχολίασε ότι περίπου προτείνω "να ψηφίσουμε το κόμμα που είναι λίγο λιγότερο καταστρεπτικό γιά τη χώρα, Αυτό που έχει κλέψει λίγο λιγότερο"

Όποιος έχει διαβάσει άλλες παρεμβάσεις μου στο Καφενείο μπορεί να δει πως δεν έχω ποτέ εκφραστεί με κανέναν ενθουσιασμό για την διακυβέρνηση της ΝΔ.
Είναι ομολογουμένως θλιβερό να επιλέγουμε με βάση τον λιγότερο ανάξιο.

Δεν μπορώ όμως με τίποτα να στηρίξω το κόμμα που κυβέρνησε 18 χρόνια και...
1. Διπλασίασε με κομματικούς διορισμούς το δημόσιο (θα χρειαστούν 20 χρόνια για να βγουν αυτή στην σύνταξη και να έρθει η ισορροπία).
2. Επίσημα μέσω της ΔΕΚΑ ξόδεψε μεγάλο μέρος του αποθεματικού των ταμείων για να στηρίξει προσωρινά τον γενικό δείκτη του χρηματιστηρίου, κρυβόμενο μετά πίσω από παραγραφές για να μην αναλάβει ευθύνες.
3. Εφαγε όλο τον προϋλογισμό κτηματογράφησης της χώρας και έκανε Κτηματολόγιο του 10% της χώρας επιτρέποντας συνέχιση του σημερινού χάους.
4. Εφαγε το 1ο και το 2ο ΚΠΣ χωρίς σχεδόν καμία στην ουσία ωφέλεια για την χώρα
Αν μπορείτε να συγκρίνετε τα παραπάνω με τις 100,000 που πήρε (αν πήρε) ο κ. Παυλίδης, την κακοποίηση 3 κρατουμένων ok δική σας η επιλογή.

Αυτά δεν είναι υποψίες, και δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Είναι καταστροφή που δεν μπορούμε να διορθώσουμε.

Η πρέπει λοιπόν να επιλέξουμε μη κυβέρνηση (σεβαστή επιλογή όποιου την κάνει) ή ΝΑΙ, να στηρίξουμε τον λιγότερο ανάξιο αν θέλετε.
Αυτόν που δεν κατάφερε να κάνει τις αναγκαίες τομές αλλά και που δεν προκάλεσε καμία τέτοιου τύπου καταστροφή όπως αυτές που αναφέρω παραπάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: