Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

«Όταν μπαίνεις σε μία μάχη, μπαίνεις για να κερδίσεις»

«Όταν μπαίνεις σε μία μάχη, μπαίνεις για να κερδίσεις» δηλώνει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ξεκαθαρίζει όμως ότι στην περίπτωση που χάσει θα παραμείνει στην ηγεσία της ΝΔ ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πιστεύω στα 53 μου ότι είμαι χρήσιμος για τον τόπο. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να φύγω» δηλώνει ο κ. Καραμανλής σε συνέντευξή του στο Mega και στον δημοσιογράφο Γ.Πρετεντέρη και εμφανίζεται κατηγορηματικός, ότι «θα είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης» σε περίπτωση ήττας της ΝΔ.


Σε ό,τι αφορά στα ψηφοδέλτια, ο πρωθυπουργός προειδοποιεί όσους προκάλεσαν με την εμπλοκή τους σε σκανδαλώδεις υποθέσεις ότι κρίνεται το κατά πόσο η διαδρομή του καθενός, όπως είπε, συνάδει με τη διαδρομή της παράταξης.


Για τη στάση του κ. Αχιλλέα Καραμανλή, ο οποίος με επιστολή του ανακοίνωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος, ο πρωθυπουργός τον κάλυψε πλήρως, λέγοντας ότι ήταν «σε πλήρη συνεννόηση» μαζί του και ότι ο κ. Αχ.Καραμανλής «είναι ο τελευταίος που θα έκανε κάτι που θα βλάψει την παράταξη και τον αρχηγό της».


Τέλος, για τα σενάρια συνεργασίας ο Κ.Καραμανλής επαναλαμβάνει ότι με το ΛΑΟΣ δεν υπάρχει καμία δυνατότητα συνεργασίας -«είναι ζήτημα αρχής» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για το ΠΑΣΟΚ, δε, αναφέρει ότι θεωρητικά θα μπορούσε να υπάρξει, αλλά δεν υπάρχει έδαφος για μία τέτοια συνεργασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: