Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Σε κάθε εκλογή θυμούνται την Mayo


Όποτε ζορίζεται το Πασόκ προεκλογικά θυμάται τη Mayo. Υπόθεση που έχει τελεσιδικίσει και εξαιτίας της «έχασε το σπίτι του» ο Λαλιώτης!
Tην ξαναβγάζουν στο σεργιάνι οι «μαύρες σακούλες» του κινήματος!
Τα τελευταία 20 χρόνια και πάντα προεκλογικά, όποτε το Πασόκ ζορίζεται ξεθάβει τα σενάρια της Mayo. Τελικά για το Πασόκ και τους αιθεροβάμονες επικοινωνιολόγους του, στην Ελλάδα όποια πέτρα κι’ αν σηκώσεις θα βρεις από κάτω το Μητσοτάκη και τη Mayo. Έφτασαν στα όρια τους οι σύμβουλοι του προέδρου Γιώργου. Κενοί περιεχομένου και προτάσεων ξαναδικαιώνουν το …… Λαλιώτη που για την ίδια περίπτωση «έχασε το σπίτι του»! Έλεος! Κάτι ήξεραν όμως και έτρεχαν να «σώσουν» το σπίτι του Λαλιώτη. Η Mayo είναι τελικά ο «άσσος στο μανίκι» του Γιωργάκη.
Νομίζουν ότι είναι πιστευτοί με τις αηδίες περί Mayo πάντα προεκλογικά και πάντα κατά πως συμφέρει τη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη». Μια παράταξη με ιστορία γεμάτη μίζες, καταχραστές, νταβατζήδες και ευνοούμενους. Κάθε υπουργείο και τουλάχιστον ένα σκάνδαλο και κάθε δημόσιος οργανισμός, τουλάχιστον ένας καταχραστής. Μια ιστορία που ξεκίνησε με τον Πόπωτα (τι έχει απογίνει άραγε αυτό το παλικάρι;) και έκτοτε έχει εξασφαλίσει ατιμωρησία ή διαφυγή σε όλους όσους εμπλέκονται σε απίστευτες ιστορίες διασπάθισης δημόσιου χρήματος!
Μια υπόθεση που βγαίνει 20 χρόνια ξανά και ξανά και ξανά, και πάντα μα πάντα προεκλογικά …… μόνο σκοπιμότητες εξυπηρετεί και μόνο "σοσιαλιστικό βαρβαρισμό" αποδεικνύει. Και στις επόμενες εκλογές πάλι Mayo θάχουμε. Μην ανησυχείτε. Όποιο σκάνδαλο εμφανιστεί στο άμεσο μέλλον με τη Mayo θα έχει οπωσδήποτε σχέση. Η Mayo είναι η διαρκής λύση στα προβλήματα και στα κενά του «πανελλήνιου σοσιαλισμού».
Και να είστε για ένα πράγμα σίγουροι. Και τότε θα υπάρχουν αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές πληροφορίες που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης, ειδικοί ανακριτές, αποκλειστικοί ανακριτές(συνήθως τερτσέτηδες:τα μάτια και τα αυτιά του Πασόκ στη διακαιοσύνη), έγγραφα βόμβες κ.λπ., κ.λπ. …… που θα "αποδεικνύουν" και θα εγγυώνται τη "φερεγγυότητα" στις σαχλαμάρες του «συστήματος Πασόκ» και του καρτέλ παραπληροφόρησης. Και τότε θα υπάρχουν «μαύρες κουκούλες» που θα επαίρονται για τις αποκλειστικότητες. Τα έγγραφα βέβαια που υποτίθεται αποδεικνύουν τους φανταστικούς ισχυρισμούς τους δεν δημοσιεύονται πουθενά και ούτε πρόκειται! Θα επικαλούνται δημοσιογραφικά απόρρητα, ως συνήθως! Διατεταγμένες υπηρεσίες από πρόθυμους σακουλοκουβαλητές! Με μια λεπτομέρεια. Οι σακούλες περιέχουν πάντα καυτό και πράγματι κατάμαυρο χρήμα ……

exastal

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Επειδή επέστρεψε στην επικαιρότητα το θέμα της Mayo, θα ήταν σκόπιμο να επισημανθεί ότι για τα όσα είχε υποστηρίξει ο Κ. Λαλιώτης είχε καταδικαστεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Μάλιστα, προ μηνών ο πρώην υπουργός είχε βγει στα κανάλια με αφορμή την απόφαση για τον πλειστηριασμό του πατρικού στα Δολιανά. Τελικά, τα χρήματα τα πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ στον Μητσοτάκη και έτσι αποφεύχθηκε ο πλειστηριασμός. Ο Λαλιώτης μέχρι σήμερα δεν έχει χωνέψει ότι ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. τον «καταδίκασε». Και, όσοι γνωρίζουν τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ λένε ότι όσο ζει δεν πρόκειται να το ξεχάσει. Δυστυχώς, όμως και για τον ΠΑΣΟΚ και για τον Λαλιώτη η ιστορία το έχει καταγράψει. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΑΞΙΖΕΙ: Μέχρι στιγμής υπάρχει η παραδοχή του Θόδωρου Τσουκάτου ότι πήρε 1εκ μάρκα και τα έβαλε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.