Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Πολύ πετυχημένη η συγκέντρωση της ΝΔ στο Πεδίον του Άρεως. Πολύ καλός και ο Καραμανλής.

Τεράστια και κατά πολύ μεγαλύτερη η συγκέντρωση Καραμανλή στην Αθήνα από την αντίστοιχη του Παπανδρέου. Σωστός και μετρημένος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απέναντι σε ένα Παπανδρέου που προσπαθεί να προστατέψει τους κλέφτες και ψεύτες που έχει μαζέψει στο κόμμα του και έχουν είτε δραπετεύσει είτε περιμένουν με βουλιμία να πέσουν ξανά στη μάσα, μια και ο ελληνικός λαός ξεχνά γρήγορα αν και οι μνήμες επίσης ξυπνάνε γρήγορα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος που δραπέτευσε πάλι για κλοπές ήταν ο φανατικός Πασόκος Πόπωτας. Αξέχαστες εποχές.Ο πρόεδρος του Πασόκ νομίζει ότι με τη βοήθεια των καναλιών και των νταβατζήδων θα κυβερνήσει ξανά ο γνωστός πάγκος του Πασόκ ανενόχλητος και απερίσπαστοι θα τρώνε και θα πίνουν!

Ο Καραμανλής σήμερα επεσήμανε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της Αθήνας ότι «η πρωτοφανής υπόθεση Siemens είναι σκάνδαλο ΠΑΣΟΚ, και μόνο του ΠΑΣΟΚ», επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση δεν προτρέχει, αλλά περιμένει την έρευνα της Δικαιοσύνης. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της ακόμα και για εξεταστική στο άμεσο μέλλον μια και ο ελληνικός λαός διψά να μάθει για τα εγκλήματα του Πασόκ που έχουν παραγραφεί και προπάντων οι μηχανισμοί του κινήματος έχουν φροντίσει να μείνουν για πάντα ατιμώρητα.

«Είναι αδιανόητο να εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ σαν τιμητής σ’ ένα σκάνδαλο που έγινε στη διάρκεια των κυβερνήσεών του. Οι κραυγές του δεν θα τρομάξουν κανέναν. Και, βέβαια, δεν θα τρομάξουν το νοικοκύρη: Που είναι η Δικαιοσύνη. Δεν μπορεί να παριστάνουν τους καταγγέλλοντες εκείνοι που υπέγραψαν τις προγραμματικές συμφωνίες. Εκείνοι δηλαδή που υπέγραψαν απευθείας αναθέσεις δισεκατομμυρίων. Κανένας δεν ξεχνά τις πρακτικές τους. Δεν ερεύνησαν ποτέ κανένα σκάνδαλο. Δεν δέχτηκαν τη σύσταση καμιάς Εξεταστικής Επιτροπής. Ψήφιζαν νόμους επίσπευσης της παραγραφής. Δεν μπορούν να δίνουν μαθήματα διαφάνειας. Δεν μπορούν να παραπληροφορούν! Προπάντων, δεν μπορούν να παραπληροφορούν σε θέματα που, όπως λέει ο λαός, «έχουν λερωμένη τη φωλιά τους».

Οι κραυγές του Παπανδρέου και των παπαγάλων του δεν θα τρομάξουν κανέναν

Φωνάζουν οι κλέφτες για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Φωνάζουν αυτοί που έχουν ρημάξει τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα για να επιβληθούν με τους νταβατζήδες τους.

Φωνάζουν αυτοί που έχουν δώσει τα πάντα στα μεγάλα και άπληστα συμφέροντα που θέλουν τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: