Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Νικηφόρο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

«Ο κομματικός μηχανισμός είναι σε πλήρη ανάπτυξη, η συσπείρωση της ΝΔ αυξάνεται και το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο», σημείωσε μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής εκλογικού αγώνα της ΝΔ ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτης εν όψει των Ευρωκλογών της Κυριακής.

Η προεκλογική εκστρατεία κλιμακώνεται τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ομιλιών και κινητοποίησης, τόνισε ο κ. Ζαγορίτης και πρόσθεσε ότι κατά τη συνεδρίαση εκφράστηκε αισιοδοξία για το αποτέλεσμα και ανέφερε ότι η συμμετοχή στις εκλογές είναι εξαιρετικά σημαντική.

Από την πλευρά της η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Μαριέτα Γιαννάκου εκτίμησε ότι «η αποχή θα είναι μικρότερη από όσο θα ήθελαν ορισμένοι». «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, πρόσθεσε, η συσπείρωση έχει αυξηθεί, υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις».

Η καλύτερη απόδειξη ότι ο προεκλογικός αγώνας πηγαίνει καλά είναι ότι το ΠΑΣΟΚ άρχισε τη λασπολογία και την παραπληροφόρηση», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

To ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να δηλητηριάσει την πολιτική ζωή του τόπου δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και συμπλήρωσε: «Μέχρι χθες καταγραφόταν αύξηση της συσπείρωσης της ΝΔ, αυτό δημιούργησε πανικό στο ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί να γυρίσει την ατζέντα σε θέματα που δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: