Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Νέο άνοιγμα Αλλαβάνου σε ΠΑΣΟΚ

Ο Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε ότι διαπίστωσε διάθεση ουσιαστικότερης προσέγγισης των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας.Όσο θα βλέπει τα ποσοστά του να πέφτουν, τόσα ανοίγματα θα κάνει...Όταν δε θα πέσουν κάτω από το 5%...τότε θα τα χάσει τελείως..!
| 07/04/2009 - 01:52

Το βήμα και την ευκαιρία να κάνει άνοιγμα προς το κόμμα της Ιπποκράτους βρήκε ο Αλέκος Αλαβάνος στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Κοτζιά στο οποίο παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Από το «καλώς τα παιδιά» ο κ. Αλαβάνος βλέποντας ότι η Κουμουνδούρου καταποντίζεται στις δημοσκοπήσεις άλλαξε ρότα και στρατηγική.

Ετσι πρότεινε πέντε σημεία κοινής δράσης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Γιώργο Παπανδρέου και αυτά είναι η κατάργηση του Συμφώνου Σταθερότητας, απεμπλοκή από τη συνθήκη της Λισαβόνας, νέοι όροι στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, επανεξέταση, με νέους όρους, της κοινής αγροτικής πολιτικής και πρωτοβουλία, εκ μέρους της Ελλάδας, ώστε να μην υποστηριχθεί η επανεκλογή του Ζοζέ Μπαρόζο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μίλησε επίσης για το βιβλίο του Νίκου Κοτζιά, δήλωσε ότι διαπίστωσε διάθεση ουσιαστικότερης προσέγγισης των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας. Ποιον θα ωφελήσει όμως τελικά το νέο άνοιγμα που κάνουν και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί είναι ακόμα άγνωστο...Η κάλπη θα δείξει...

parapolitika.gr