Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΠΑΝΟΥΣΗ: Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν την ζωή μου !

Αποκαλύψεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία, έμπειρου συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων, κάνει ο καθηγητής Εγκληματολογίας και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου. Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους», καταγγέλει σε κείμενο... και συνέντευξή του στο «Θέμα» ο κ. Πανούσης ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. 
Ο καθηγητής αφήνει να εννοηθεί ότι εκείνοι που τον απειλούν προέρχονται όχι μόνο από τον χώρο του υπόκοσμου, των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και από κυβερνητικά στελέχη της Αριστερής κυβέρνησης Τσίπρα.

Το πιο εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικο-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται με μίζες, οικονομικές δηλαδή δοσοληψίες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: