Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Το κυβερνητικό πλυντήριο της Χρυσής Αυγής…


Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να καλύπτει πολιτικά την Χρυσή Αυγή. 

Όταν ξεκίνησε η ποινική δίωξη εναντίον της, μιλούσαν για «παρέμβαση στο έργο της δικαστικής εξουσίας» και για «πολιτικό σόου της κυβέρνησης για επαναπατρισμό ακροδεξιών ψήφων».
Αργότερα, είδαμε τη Ζωή Κωνσαντοπούλου να χαϊδεύει ως Πρόεδρος της Βουλής τους νεοναζί, τον Υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά να καλεί το Μιχαλολιάκο ως συνομιλητή για το ζήτημα του Σκοπιανού, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την άτυπη συμμαχία τους στο δημοψήφισμα....

 όταν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το θάρρος να δηλώσει «δε θέλουμε τις ψήφους των νεοναζί, οι χρυσαυγίτες να μην έρθουν να ψηφίσουν την πρότασή μας»…
Η ανακοίνωση της κυβέρνησης για τον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως τα παραπάνω.
Η κατάπτυστη ανακοίνωση έχει ως εξής: 
«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καταδικάζει «τη θρασύτατη επίθεση από φασιστοειδή στο βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο. Η επίθεση αυτή αναδεικνύει το πόσο επικίνδυνο είναι το ακροδεξιό παιχνίδι που παίζει η ΝΔ τις τελευταίες ημέρες. Προσπαθώντας να αναδείξουν σε μείζον πολιτικό θέμα μια προσωπική θέση του Ν. Φίλη που εκφράστηκε, μάλιστα, προ διετίας, κατάφεραν να ανασύρουν στο προσκήνιο τις δυνάμεις του μίσους και της ακροδεξιάς βίας»
Τι μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ότι καταδικάζει την επίθεση, ΑΛΛΑ οι νεοδημοκράτες ήθελαν και τα έπαθαν, επειδή δικαίωσαν τους νεοναζί υπερασπιζόμενοι την ποντιακή γενοκτονία!
Αλήθεια, τι να πρωτοσχολιάσει κανείς για αυτό την αθλιότητα; 
Το ότι τα ¾ μιας ανακοίνωσης άγριου ξυλοδαρμού βουλευτή αφορούν την ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας για το συμβάν;
Ότι δεν ονοματίζεται ξεκάθαρα η Χρυσή Αυγή για το γεγονός;
Ότι η υπεράσπιση της ποντιακής γενοκτονίας αποκαλείται «φλερτ με τις δυνάμεις του μίσους;»
Ότι ο Φίλης εξέφρασε την ίδια άποψη τελευταία φορά όχι δυο χρόνια πριν, αλλά μόλις μια εβδομάδα;
Το σίγουρο είναι ένα
το μεγαλύτερο πλυντήριο της Χρυσής Αυγής ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ
Οι αιτίες έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Πριν τον Ιανουάριο, ήταν η προσπάθειά τους να δείξουν αντισυστημικοί στους αγανακτισμένους ψηφοφόρους, αρνούμενοι να συμπαραταχθούν σε οτιδήποτε με τη Νέα Δημοκρατία. 
Στο δημοψήφισμα, ήθελαν το 7% της ΧΑ να πει «ΟΧΙ». 
Σύντομα θα μάθουμε ποιος είναι ο λόγος ενός ακόμη ξεπλύματος της κυβερνητικής Αριστεράς στους μαχαιροβγάλτες.
Κάποιοι αρνούνται να πιστέψουν ότι η Αριστερά μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. 
Σκεφτείτε όμως: άνθρωποι που δε δίστασαν να συγκυβερνήσουν ανοικτά με ένα ημιφασιστικό κόμμα, γεμάτο αντισημίτες, ομοφοβικούς, συνωμοσιολόγους και ακροδεξιούς που προτρέπουν σε ξύλο εναντίον πολιτικών, θα δίσταζαν να καλύψουν διακριτικά μια νεοναζιστική οργάνωση;
Στη θέση τους θα ήμουν πάντως προσεκτικότερος. 

Τα όσα καλούνται να εφαρμόσουν θα στρέψουν το τέρας που ανατρέφουν εναντίον τους και τότε θα βιώσουν οι ίδιοι το μίσος που κάποτε τους ωφελούσε πολιτικά.
Ας ρωτήσουν και τον κ. Καμμένο αν έχουν άγνοια κινδύνου. Λίγες μέρες μετά την προτροπή του σε λιντσάρισμα πολιτικού αντιπάλου, θύμα ξυλοδαρμού έγινε ο ίδιος.


Νταγγίνης Μιχάλης
Market News
orthografos

Δεν υπάρχουν σχόλια: