Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Πτώση Καραμανλή: Οι ένοχοι της πολιτικής απάτης κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι

Η πτώση Καραμανλή συνετελέσθη μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας με σφυροκόπημα συκοφαντιών και αθλιοτήτων από μία σειρά ισχυρών παραγόντων,πολιτικών και οικονομικών.

Ενδεικτικά:
Δομημένα Ομόλογα : Ζορμπάς, Πρωτόπαπας με τη στήριξη τραπεζιτών
Βατοπέδι : Κοντομηνάς, Κουρής και μια πληθώρα επιχειρηματιών
Το σπιράλ θανάτου που ακολουθεί...

για την χώρα, όλως τυχαίως απέφερε αμύθητα κέρδη σε αυτούς, πάνω στα αποκαΐδια της κοινωνίας.
Για τους οικονομικούς παράγοντες είναι εύκολο να εντοπισθούν. Οι τραπεζίτες που έτρωγαν με τον ΓΑΠ, έχουν πάρει ήδη πολλαπλάσια κεφάλαια από τα περιβόητα πακέτα στήριξης, ακόμα και από την χρηματιστηριακή αξία των οργανισμών τους!
Για τους πολιτικούς παράγοντες όμως που λειτούργησαν ως αλαλάζοντες αντικαραμανλικοί και μετά ως ένθερμοι μνημονιολάτρες είναι δύσκολο να εντοπίσεις τα υλικά συμφέροντα. 

Δεν μπορεί άλλωστε να αρκεί ένα ΚΙΝΟ για να ξεπουληθεί μία χώρα, όσο αρρωστημένος και ανώμαλος εάν είναι ένας πολιτικός.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, όμως απάντησε για όλα τα παραπάνω σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Realnews
Ήδη, από την επαύριο της υπογραφής του Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολης, είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Ποιος παριστάνει ότι δεν θυμάται, ότι ο Καραμανλής αιφνιδίασε τον Μπους και την Κοντολίζα στο Βουκουρέστι. με το ΟΧΙ, το οποίον για "προφανείς" λόγους είχε επιμελώς αποκρύψει από την Ντόρα ;;;
Θυμηθείτε τουλάχιστον ότι την ανακοίνωση του South Stream, στην Κωνσταντινούπολη που έκαναν από κοινού Πούτιν --Καραμανλής, ενημέρωσαν την Ντόρα επίσης για "προφανείς" λόγους μόνο... μία ώρα πριν την ανακοίνωση.!!!
Αμφιβάλλει κανείς για τις φωτιές το καλοκαίρι του 2007, ποιον και γιατί είχαν ως στόχο;
Ή αμφιβάλλει κανείς και παριστάνει ότι δεν ξέρει, ποιος είναι ο ρόλος εξωγενών παραγόντων, στην διαμόρφωση της πολιτικής στην Ελλάδα ;;;
Όταν διεπίστωσαν ότι ο Καραμανλής θα ξανακέρδιζε τις εκλογές του 2007, ακόμη και με τις φωτιές, τότε μηχανεύθηκαν ένα παράθυρο του εκλογικού νόμου...
Ναι, μπορεί το πρώτο κόμμα να έχει το πριμ των 40 βουλευτών, όμως αν μπει και 5ο κόμμα στη Βουλή, τότε θα αφαιρέσει από το πρώτο 10 Βουλευτές.!
'Έτσι θα μείωναν αυτομάτως τους 162 βουλευτές του Καραμανλή , σε 152, διότι με μία ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα ήταν ευάλωτος..
Έτσι έβαλαν δια της βίας, μέσω μιας αχαλίνωτης δημοσιότητος και των πληρωμένων δημοσκοπήσεων, το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη στη Βουλή για να παίξει το παιχνίδι τους και να μειωθεί η αριθμητικά η κοινοβουλευτική δύναμη της Ν.Δ.
Όπερ και επέτυχαν.

Με πληροφορίες από Realnews και olympia.gr


Ομιλία Καρατζαφέρη στη Βουλή για το " σκάνδαλο Βατοπεδίου"

fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια: