Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Μίμης Ανδρουλάκης: Είχα πει στον Τσίπρα ότι αν κάνει υπουργό τον Βαρουφάκη θα βάλει ταφόπλακα στην πατρίδα

Μίμης Ανδρουλάκης: Είχα πει στον Τσίπρα ότι αν κάνει υπουργό τον Βαρουφάκη θα βάλει ταφόπλακα στην πατρίδα
«Βρίσκεται σε εξέλιξη δολιοφθορά εναντίον της πατρίδας και αν δεν ανακοπεί ισοδυναμεί με εθνική προδοσία. Όποιος προκαλεί γεγονότα εν μέσω τουριστικής περιόδου κάνει δολιοφθορά εις βάρος της πατρίδας», είπε στον Αlpha 989 ο Μίμης Ανδρουλάκης...

Εκτίμησε ακόμη ότι «αν δεν παραιτηθεί τώρα ο Βαρουφάκης, θα παραιτηθεί άλλος και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πει σήμερα την αλήθεια και να φτιάξει κυβέρνηση εθνικής ανάγκης».
«Ταφόπλακα για τη χώρα η υπερβολική εμπιστοσύνη στον Βαρουφάκη» είπε και τόνισε «αυτοί που κάποτε τον παρουσίαζαν ως Θεό, που θα μας σώσει τώρα, τον παραπέμπουν στα δικαστήρια».
«Ο κόσμος θα ψηφίσει όχι σε μεγάλο ποσοστό ως αγανάκτηση απέναντι στη λανθασμένη πολιτική της ΕΕ» σχολίασε και επεσήμανε ότι «τελειώσαμε αν πάμε σε εκλογές το καλοκαίρι. Πρέπει να ειπωθεί από τον Τσίπρα η αλήθεια στο λαό και να παγώσουν οι ψευδαισθήσεις. Το ναι και το όχι δεν έχουν σημασία».
«Είχα πει στον κ. Κορωνάκη, να πει στον Τσίπρα ότι αν δείξει υπερβολική εμπιστοσύνη στον Βαρουφάκη και αν τον κάνει υπουργό, το αργότερο σε 6 μήνες θα έχει βάλει ταφόπλακα στην πατρίδα. Ο Βαρουφάκης πίστευε ότι από τη στιγμή που θα κάνει χρεοκοπία στις 30 Ιουνίου, τρομοκρατημένη η Μέρκελ θα “ρθει να γονατίσει στον Βαρουφάκη. Τώρα είναι Αλέξη η τελευταία σου ευκαιρία, διώξε τον Βαρουφάκη, σχημάτισε κυβέρνηση εθνικής ανάγκης…», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης, χαρακτηρίζοντας τον Υπ. Οικονομικών «άσχετο και αμόρφωτο πολιτικά».
Τέλος, τόνισε «πάμε για έναν τραγικό εθνικό διχασμό, όποτε υπήρξε διχασμός, υπήρξε καταστροφή» και υποστήριξε ότι «και τώρα ακόμα υπάρχει καιρός, δεν είμαι από αυτούς που λένε «φύγε παραιτήσου» αλλά πάρε πρωτοβουλία έστω και τελευταία στιγμή»
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: