Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Έστειλαν το πακέτο μέτρων χωρίς υπογραφή με κίνδυνο να απορριφθεί

Απίστευτο και όμως Ελληνικό.

Σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η τελευταία διαπραγμάτευση, το αποτέλεσμα της οποία θα κρίνει εάν θα παραμείνει η χώρα μας στην ευρωζώνη ή θα αποχαιρετήσει την ισχυρή οικογένεια ΕΕ, κόντεψε να τιναχθεί στον αέρα.
Η ομάδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που επεξεργαζόταν τα μέτρα που επρόκειτο να σταλούν στο γραφείο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλώντ Γιούνκερ, «ξέχασε» να βάλει… υπογραφή...


Τον θανάσιμο ερασιτεχνισμό της κυβέρνησης, αποκάλυψε στα social media και ειδικότερα στο twitter, o εκπρόσωπος του γραφείου του κ. Γιούνκερ, , «τιτιβίζοντας»: «Χρειάζονται υπογεγραμμένες επιστολές»

Το tweet προκάλεσε πανικό στο twitter αλλά και στην Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία έσπευσε να… διορθώσει το λάθος και να στείλει εκ νέου τις επιστολές, τις προτάσεις, αυτή τη φορά υπογεγραμμένες.
Η «αποκατάσταση» της κυβέρνησης έγινε από τον εκπρόσωπο του κ. Γιούνκερ, Μάρτιν Σελμάιρ, μετά από περίπου σαράντα λεπτά, με ένα νέο τιτίβιμα: 
«Τώρα παρελήφθησαν. Υπογεγραμμένες. Οι τρεις Θεσμοί τώρα θα τις αξιολογήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: