Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο Κουβέλης κάνει "επιθετική εξαγορά" στο ΠΑΣΟΚ!

Σας το είχαμε γράψει, πριν ένα μήνα περίπου, ότι 80 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν και είδαν τον Φώτη Κουβέλη της ΔΗΜ. ΑΡ.
Και ο γνωστός Παν.Παν. ο πρώην δηλαδή πρόεδρος της ΕΡΤ και γνωστός φίλος του Κώστα Λαλιώτη, αρθρογράφος του ΕΘΝΟΥΣ ετοιμάζεται να προσχωρήσει στη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη κουβέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες  το επιτελείο του πολιτικού περιοδικού Πολιτική Μεταρρύθμιση στο οποίο ο Παναγιώτης Παναγιώτου συμμετέχει είναι έτοιμο να προσχωρήσει και να διεκδικήσει εκλόγιμες θέσεις στο νέο κοινοβούλιο.
Ας μην ξεχνάμε πως ...
ο Παναγιώτης Μπίστης που επίσης συμμετέχει στην ομάδα έκδοσης του συγκεκριμένου περιοδικού ήδη έχει προσχωρήσει και θα διεκδικήσει την εκλογή του στη Β' Αθήνας.
Παράλληλα και ο πρώην βουλευτής στα χρόνια του Κώστα Σημίτη στη Β' Πειραιά κ. Δημήτρης Γαλανός θα είναι υποψήφιος με τη ΔΗΜΑΡ, όπως και ο τέως Δήμαρχος Νίκαιας κ. Τράπαλης.
Να λοιπόν πως η ΔΗΜΑΡ έχει φθάσει στο 18% αφού έχει κάνει ...επιθετική εξαγορά στο ΠΑΣΟΚ.
«Είναι ενθαρρυντικά αλλά δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο, η σχέση με τους πολίτες πρέπει να αποκτήσει μόνιμα πολιτικά χαρακτηριστικά», λένε και σημειώνουν με νόημα «είναι πολύ πρόσφατο το πάθημα Τσίπρα».
Με δεδομένο δε ότι, όπως εκτιμούν στη Δημοκρατική Αριστερά, δύσκολα θα υπάρξει ανάκαμψη στο ΠΑΣΟΚ, το κόμμα του Φώτη Κουβέλη προχωρά σε συνεργασίες με πρόσωπα που προέρχονται από την αριστερά και έχουν αναφορές στο εκσυγχρονιστικό εγχείρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: