Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Επίθεση Καρατζαφέρη σε Βορίδη - Άδωνη: Αν έχασαν τον πατριωτισμό πρόβλημα τους - Πιθανή η διαγραφή τους σήμερα το βράδυ!

«Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απωλέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό, τότε το πρόβλημα είναι δικό τους»
δήλωσε στη Real Νews ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει αν οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης ψηφίσουν τα μέτρα.
Σε ερώτηση αναφορικά με το αν θα διαγραφούν είπε πως «υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Θα πρέπει να έλθουν να εξηγήσουν την πολιτική τους σε ένα έκτακτο συνέδριο ή στην Kεντρική Eπιτροπή. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσουν».
Τέλος, αναφερόμενος στο τι σημαίνει αν δεν ακολουθήσουν τα στελέχη του τη γραμμή του είπε:

«Σε κάποια υπουργεία, εκ του αντικειμένου δημιουργούνται και κακές συναναστροφές . Δεν θα ξεχάσω, όμως τις ατέλειωτες ώρες του Μάκη Βορίδη στο γραφείο μου, μέχρι να φιξαριστεί ότι τελικά υπουργοποιείται και ποιο υπουργείο θα πάρει. Ούτε θα ξεχάσω την εξαιρετικά έντονη συναισθηματική φόρτιση του 'Αδωνη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω δεν το έχουν ξεχάσει και αυτοί».

Τελευταία ενημέρωση, ώρα 19:02 μμ
Ακόμη κι’ απόψε δεν αποκλείεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης, να προχωρήσει στην διαγραφή των Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ.
Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στο parapolitika.gr, στην περίπτωση που τα δύο στελέχη δεν παραστούν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αυτομάτως, ο κ. Καρατζαφέρης, θα ανακοινώσει ότι τους θέτει εκτός κόμματος.
Στο μεταξύ, κατά την διάρκεια της ημέρας, κατεβλήθησαν προσπάθειες προκειμένου να αλλάξει γνώμη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, και να καταψηφίσει το μνημόνιο 2.
ΑΞΙΖΕΙ: Χθες το μεσημέρι αμέσως μετά την συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., οι Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλεύρης, έπιναν καφέ στο jk της πλατείας Κολωνακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: