Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

« Σήμερα σβήνει και η τελευταία ελπίδα του Έλληνα! »

ελληνας, ελπιδα, πρωθυπουργος, αποφαση
Έφτασε η ώρα για να ανακοινώσουν και οι τρεις αρχηγοί την απόφασή τους!
Την υπογραφή, λοιπόν, των τριών αρχηγών και του πρωθυπουργού που θα δεσμεύει τα κόμματα, ετούτη και την επόμενη κυβέρνηση για περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, τις επικουρικές συντάξεις και απολύσεις στο δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ, ζητούν οι δανειστές.

Οι Τροϊκανοί φίλοι μας αγωνιούν να ακούσουν από τα χείλη του πρωθυπουργού αυτό το πολυπόθητο ναι !
Στη συνάντηση των αρχηγών που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει το απόγευμα θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.
Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί ...η ώρα της σύσκεψης, οι πληροφορίες λένε πως οι αρχηγοί θα συναντηθούν με τον Λ. Παπαδήμο στις έξι το απόγευμα.
Την κρισιμότητα των στιγμών αλλά και την πίεση που ασκεί η Τρόικα στην ελληνική πλευρά, μαρτυρά το γεγονός ότι οι Τροϊκανοί πέρασαν την πόρτα του Μαξίμου για διαπραγμάτευση με τον Λουκά Παπαδήμο μετά τα μεσάνυχτα.
Διακαής στόχος τους να ολοκληρωθεί το τελικό στάδιο της συμφωνίας για το νέο δανειακό πρόγραμμα της χώρας.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε στις 3 τα ξημερώματα και έγινε παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου που λίγο νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει τη διαπραγμάτευση ως λερναία ύδρα καθώς τα προβλήματα προκύπτουν το ένα μετά το άλλο.

Κουράγιο σε όλους! Είναι απολύτως κατανοητό ότι δεν μπορείτε να σηκώσετε άλλα βάρη. Απλά να είστε προετοιμασμένοι για πολύ σκληρές ανακοινώσεις…


Η μαύρη μέρα της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας είναι γεγονός!

Πηγή: www.troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: