Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σαμαράς : " Αγαπάμε τον Παναγιώτη" - Ψωμιάδης: "Κυρίαρχη Δύναμη ο Σαμαράς"

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε την πλήρη στήριξη στο πρόσωπό του λέγοντας ότι «η Ν.Δ. εκφράζει την αγάπη της στον Ψωμιάδη» και ο περιφερειάρχης ανταπέδωσε σημειώνοντας ότι «είμαι δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά που αποτελεί κυρίαρχη δύναμη όχι μόνο της Ν.Δ. αλλά ολόκληρης της κεντροδεξιάς».
Πιο κοντά Σαμαράς - Ψωμιάδης μετά τη δεκάλεπτη συνάντησή τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». 
Τι συζήτησαν ο πρόεδρος της ΝΔ και ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας...
Την πολυπόθητη στήριξη του πρόεδρου της ΝΔ, Α. Σαμαρά έλαβε, έστω και στο πόδι, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, κατά τη δεκάλεπτη συνάντησή τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
«Μιλήσαμε με το φίλο Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον περιφερειάρχη μας. Του δηλώσαμε την αγάπη που έχει όλη η Νέα Δημοκρατία για αυτόν» είπε ο κ. Σαμαράς. 
Από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη στήριξη και τόνισε πως ο κ. Σαμαράς ήταν δίπλα του πριν και μετά τη δίκη. «Πολλές ευχαριστίες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, σε όλο το κόμμα, ιδιαίτερα στον Πρόεδρό μας τον Αντώνη Σαμαρά γιατί και πριν και μετά τη δίκη ήταν δίπλα μου. Συνεχίζει να είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και όπως έχω δηλώσει και εγώ, είμαι δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά. Είναι η κυρίαρχη σήμερα δύναμη, όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ολόκληρης της κεντροδεξιάς» σημείωσε. 
Νωρίτερα, ο κ. Ψωμιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alter» ανέκρουσε πρύμναν για όσα είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με την ίδρυση νέου πολιτκού φορέα και τόνισε πως δεν υπάρχει θέμα δημιουργίας νέου κόμματος από τον ίδιο σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «είναι Σαρακοστή και τα δαιμόνια οργιάζουν».
Εξάλλου, στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις Περιφέρειες.
Όπως είπε ο κ. Σαμαράς, είναι μία κατάσταση, η οποία από πλευράς θεσμικής, αλλά και από πλευράς εκτέλεσης, καταρρέει. «Και είναι ένα ζήτημα το οποίο θα συνεχίσουμε να το θέτουμε και στη Βουλή και στον Ελληνικό λαό, προκειμένου να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργήσει αυτός ο νέος θεσμός γενικότερα. Γιατί έργα δεν γίνονται, εξελίξεις δεν υπάρχουν. Τους είχαμε προειδοποιήσει. Σήμερα ο κόσμος το ζει. Ελπίζω αύριο η κυβέρνηση να αλλάξει μυαλά και να καταλάβει το πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί με το νέο αυτό θεσμό γενικότερα» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Σαμαράς στη συνέχεια αναχώρησε για την Ξάνθη, πρώτο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στη Θράκη και ο κ. Ψωμιάδης για την Αθήνα, όπου θα πάρει μέρος στη συνάντηση των περιφερειαρχών. 
πηγη: voria.gr/ parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: