Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Προς Πάγκαλο και μεγαλοδημοσιογράφους, από τον Μ. Γλέζο

ΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΙ 0 ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ, ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.
 "Ο κ. Πάγκαλος χαρακτηρίζει "ατυχές περιστατικό" τα χημικά που δέχθηκε ο Μανώλης Γλέζος, προσθέτοντας ωστόσο: "Δεν ξέρω τι δουλειά είχε ο Μανώλης Γλέζος επιτιθέμενος εναντίον της φρουράς του Αγνωστου Στρατιώτη"!!.  πρόσθεσε δε ότι "Προφανώς ο Μ. Γλέζος, κάνει κακές παρέες".
Υπάρχουν βέβαια  στο διαδύκτιο εκατοντάδες φωτογραφίες με κατά πρόσωπο ψεκασμούς διαδηλωτών, με ληγμένα και απαγορευμένα από συνθήκες που έχει υπογράψει το ... Ελληνικό κράτος.

Μαθητές 13 χρονών στη Σύρο, εργαζόμενοι που ζητάνε μια συνάντηση με τον υπουργό, συνταξιούχοι που διαμαρτύρονται, γυναίκες σε εγκυμοσύνη, Γιατροί, Αγρότες, Καθηγητές, Πανεπιστημιακοί...... δέχονται κατά πρόσωπο όχι δολοφονικά γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά, αλλά καρκινογόνα και επικίνδυνα αέρια. ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.

Οι υπογραφές των υπουργών στις συνθήκες με τις οποίες απαγορεύεται η χρήση τους γιατί θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των διαδηλωτών, δεν συγκινούν κανέναν. Πολύ περισσότερο τους εισαγγελείς!!

Ο κ. Πάγκαλος, οι μεγαλοδημοσιογράφοι των κρατικοδίαιτων εργολάβων και άλλα στελέχη του κρατικοδίαιτου ΠΑΣΟΚ ζητάνε με απίστευτη λύσσα καταδίκη για τις επιθέσεις πολιτών κατά πολιτικών με γιαούρτι.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!!.

Αρκεί να  καταδικάσετε τους κατα πρόσωπο ψεκασμούς πολιτών.
Αμέσως μόλις αποσύρεται τα απαγορευμένα χημικά.
Και μόλις παραπέμψετε στον εισαγγελέα όποιον διέταξε την χρήση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: