Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ψωμιάδης:«Αν δεν ηρεμήσουμε, δεν αποκλείω απρόβλεπτες πολιτικές ανακατατάξεις»

«Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε στον Καραμανλή και στο έργο της ΝΔ»

«Μεταφέρω την αγωνία και την αγανάκτηση του λαού. Ο λαός δεν αντέχει άλλο τα οικονομικά μέτρα. Αν δεν ηρεμήσουμε, δεν αποκλείω απρόβλεπτες πολιτικές ανακατατάξεις. Σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για νέο κόμμα. Προσωπικά, αγωνίζομαι για την ενότητα. Χρωστάω στο λαό. Στηρίζω Σαμαρά».
Τα παραπάνω υπογράμμισε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης κληθείς να διευκρινίσει σχετικά με τα περί ίδρυσης νέου κόμματος.
Όσον αφορά στον πρώην πρωθυπουργό, ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε πως «πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε στον Καραμανλή και στο έργο της ΝΔ».
Κληθείς να σχολιάσει τις απόψεις που υποστηρίζουν ότι πρέπει να μιλήσει ο κ. Καραμανλής, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης...

αρκέστηκε να πει ότι «καθένας μιλάει όταν πρέπει κι όταν έχει κάτι να πει».
Εξάλλου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επανέλαβε τη θέση του ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, «αποτελεί μία όαση στην κυβέρνηση και μακάρι όλοι να λειτουργούσαν όπως ο κ. Πάγκαλος».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέρα – δώθε το πάει ο Ψωμιάδης με το νέο κόμμα.
Τώρα λέει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για δημιουργία άλλων πολιτικών φορέων αν και στη Θεσσαλονίκη βοά ο τόπος ότι ετοιμάζει δικό του κόμμα…
Ο Παναγιώτης δεν έχει λάβει ακόμη το ΟΚ για την κάθοδό του στις επικείμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης αφού αν πάει περίπατο ο «Καλλικράτης» όσον αφορά τη συγχώνευση περιφερειών, τότε θα κατέβει για δήμαρχος.
Μόνο που το χρίσμα για τη δημαρχία το διεκδικούν στα ίσια οι Γκιουλέκας και Καλαφάτης ενώ στο παιχνίδι μπαίνει και ο Στυλιανίδης.

Aπο το parapolitika.gr