Τρίτη 14 Απριλίου 2009

«Παραιτήσου», η συμβουλή του Επιτίμου στον Παυλίδη

Ο Επίτιμος είναι της άποψης ότι ο πολιτικός πρέπει να υπερασπίζεται την τιμή και την υπόληψή του, χωρίς να προκαλεί παράπλευρες
| 14/04/2009 - 11:45

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, από τον οποίο ζήτησε πολιτική κάλυψη, όντας «πολιτικό τέκνο» του πρώην πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άκουσε όσα είχε να του πει ο πρώην Υπουργός Αιγαίου, αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση Μανούση, και συνέστησε στον Αριστοτέλη Παυλίδη να παραιτηθεί από την έδρα του.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πολύπειρος και με βαθιά γνώση της πολιτικής, είναι της άποψης ότι ο πολιτικός πρέπει να υπερασπίζεται την τιμή και την υπόληψή του, χωρίς να προκαλεί παράπλευρες απώλειες στο κόμμα του. Ο ίδιος άλλωστε δεν δίστασε να παραιτηθεί το 1993, μετά την ήττα του από τον Ανδρέα Παπανδρέου στις βουλευτικές εκλογές, ενώ έχει ταχθεί υπέρ της αλλαγής του νόμου περί ευθύνης υπουργού, ώστε να μην υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά για τους πολιτικούς.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: