Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

COVID-19 TΕΛΟΣ; - Η Ισραηλινή εταιρία SaNOtize κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το SPRAY που καταστέλει τον ιό σε μόλις 2′ και τον δολοφονεί σε 72 ώρες.

ΕKTAKTO: Mας πληροφορούν ότι ένας αγώνας δρόμου ανάμεσα σε ελληνικές εταιρίες βρίσκεται σε εξέλιξη για το ποια θα μπορέσει να πάρει τα δικαιώματα του spray στη χώρα μας.

Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος

VANCOUVER, British Columbia & SURREY, England–(BUSINESS WIRE)–Biotech company SaNOtize Research & Development Corp., (SaNOtize), Ashford and St Peter’s...

Hospitals NHS Foundation Trust in Surrey, UK, and Berkshire and Surrey Pathology Services, UK,  announced results of clinical trials indicating that SaNOtize’s Nitric Oxide Nasal Spray (NONS) represents a safe and effective antiviral treatment that could prevent the transmission of COVID-19, shorten its course, and reduce the severity of symptoms and damage in those already infected.

Kαθώς ακόμη και ο Anthony Fauci εμφανίζεται διστακτικός απέναντι στην πίεση της Pfizer η οποία βάζει επίμονα στο τραπέζι την ανάγκη 3ης δόσης του εμβολίου και σήμερα Δευτέρα (12 Ioυλίου 2021) στελέχη της συναντώνται με αξιωματούχους Υγείας των ΗΠΑ για να συζητήσουν το θέμα της ενισχυτικής δόσης αλλά και του ειδικού εμβολίου για τη παραλλαγή Delta συμβαίνουν τα εξής:

Πρώτον:Στις ΗΠΑ το ποσοστό των πλήρως εμβολιασθέντων Αμερικανών είναι μόλις 48% κι αυτό μετά από 4 εκατομμύρια νεκρούς σε όλο το κόσμο εξαιτίας της παδημίας ανάμεσά τους πάνω από 600.000 Αμερικανοί πολίτες.

Δεύτερον: Την ίδια στιγμή όλο και περισσότεροι αρμόδιοι διεθνείς οργανισμοί αναγνωρίζουν-έστω και με καθυστέρηση-ότι τα mRNA εμβόλια προκαλούν παρενέργειες σε μικρό ποσοστό εμβολιασθέντων όπως μυοκαρδίτιδες, δύσπνοια, περικαρδίτιδες, κλπ.

Τρίτον: Παρά την πρωτοφανή παγκόσμια επικοινωνιακή καμπάνια για τον κίνδυνο από την Covid-19 και τα οφέλη των εμβολίων έχει εμβολιαστεί μόλις το 12% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ταυτόχρονα εμφανίζονται σοβαροί επιστήμονες οι οποίοι υποστηρίζουν ότι εξαιτίας της φύσης του ιού δεν μπορεί να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης ανεξαρτήτως του ποσοστού των εμβολιασθέντων.

Τέταρτον: Δημοσκόπηση των Harvard-Politico εμφανίζει το 52% των Αμερικανών πολιτών να πιστεύουν ότι ο ιός της Covid-19 είναι εργαστηριακής προέλευσης και δείχνουν το εργαστήριο της Wuhan. Tαυτόχρονα έχει εκτοξευθεί η δημοφιλία του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Trump ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Λευκό Οίκο.

Πέμπτον: Επιστήμονες από το Ισραήλ δημοσίευσαν μελέτη σύμφωνα με την  οποία τα αντισώματα των πλήρως εμβολιασθέντων με το εμβόλιο της Pfizer κλατάρουν μετά από 6 μήνες και οι λήπτες είναι σχεδόν απροστάτευτοι γι΄αυτό και στο Ισραήλ οι μισοί και πλέον από τους νέους νοσηλευόμενους είναι ασθενείς που είχαν κάνει και τις δύο δόσεις τoυ εμβολίου της Pfizer.

Εκτον: Υπάρχει μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στον αριθμό των πολιτών ανά τον κόσμο που έκαναν την πρώτη δόση των εμβολίων και στο ποσοστό που έλαβε και την δεύτερη δόση. Αυτό το γεγονός δείχνει πόσο δύσκολο είναι να πειστούν οι πολίτες που έχουν κάνει δύο δόσεις να σπεύσουν για επαναληπτική και στη συνέχεια για μία 4η δόση ειδικά για τη μετάλλαξη Delta, και ίσως μία 5η δόση ειδικά για τη μετάλλαξη Epsilon, μία ακόμη για τη μετάλλαξη Lamda, μια επόμενη για τη μετάλλαξη X και πάει λέγοντας.

Εβδομον: Μέσα σ΄αυτό το θολό τοπίο της πανδημίας και των εμβολίων κορυφαίοι αθλητές ανά τον κόσμο επιλέγουν να αποσυρθούν από την ενεργό δράση εξαιτίας της διαρκούς ταλαιπωρίας των test και των προφυλάξεων σε αεροδρόμια, αποδυτήρια, αγωνιστικούς χώρους κλπ. Επειδή είναι πολύ πιθανό τους αθλητές να ακολουθήσουν και οι star και να πάψουν να γίνονται γυρίσματα ταινιών αλλά και τηλεοπτικών παραγωγών όλο αυτό θα πονέσει και τις τσέπες όσων δεν υπολόγισαν παρόμοιες παράπλευρες απώλειες.

42> Έρχεται λοιπόν μέσα σ΄αυτό το τοπίο εξής ανακοίνωση από τoν ειδικό ιστότοπο Βusiness Wire συμφερόντων της  Berkshire Hathaway Inc η οποία ανήκει στον Warren Buffett>

VANCOUVER, British Columbia & SURREY, England–(BUSINESS WIRE)–Biotech company SaNOtize Research & Development Corp., (SaNOtize), Ashford and St Peter’s Hospitals NHS Foundation Trust in Surrey, UK, and Berkshire and Surrey Pathology Services, UK, today announced results of clinical trials indicating that SaNOtize’s Nitric Oxide Nasal Spray (NONS) represents a safe and effective antiviral treatment that could prevent the transmission of COVID-19, shorten its course, and reduce the severity of symptoms and damage in those already infected.

Και τώρα θα σας το κάνουμε λιανά μια και στην λαική αγορά δεν πάνε να ψωνίσουν με ράβδους χρυσού αλλά με πεντάρες.

Η Ισραηλινή εταιρία SaNOtize έχει το Spray που σκοτώνει τον ιό μέσα σε 72 ώρες!

Ένα αντι-ιικό ρινικό σπρέι που αναπτύχθηκε στον Καναδά και δοκιμάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να μειώσει τα ιικά φορτία σε επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19 κατά 95% σε 24 ώρες και 99% σε 72 ώρες, σύμφωνα με δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε την Κυριακή 11 Ιουλίου στο Ισραήλ.
Το Spray που κατασκευάζεται από το Ισραήλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και πέντε φορές την ημέρα μετά την επαφή με ιούς, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 12 ετών και το Υπουργείο Υγείας το ενέκρινε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

“Το Spray που αναπτύξαμε έχει αποδειχθεί όχι μόνο ως αποκλειστής ιών που προκαλεί τη Covid-19 αλλά και ως δολοφόνος”, δήλωσε η Dr Gili Regev, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Snotize (της εταιρείας που ανέπτυξε το Spray).
Δεδομένου ότι οι περισσότερες μολύνσεις COVID-19 είναι ρινικές, η SaNOtize πιστεύει ότι αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση της εξάπλωσης και της μόλυνσης από τη COVID-19. Κατάφερε να καταστείλει τον ιό SARS-CoV-2 μέσα σε δύο λεπτά, συμπεριλαμβανομένων των παραλλαγών Alpha και Gamma, σύμφωνα με την έκδοση. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται με την παραλλαγή Delta.
Το σπρέι χρησιμοποιεί οξείδιο του αζώτου ως μηχανικό και χημικό φράγμα κατά της ιογενούς λοίμωξης στη μύτη, μέσω της οποίας μία αναπνευστική νόσος όπως η COVID-19 διεισδύει στο σώμα.

Το Spray είναι επίσης αποτελεσματικό έναντι άλλων αναπνευστικών ιών, όπως εκείνων που προκαλούν γρίπη.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι παρουσιάζει αποκλειστικά στην Ελλάδα τη σχετική ανάλυση>

Η κλινική δοκιμή στο Ηνωμένο Βασίλειο επιβεβαιώνει την πρωτοποριακή θεραπεία του SaNOtize για την COVID-19

  • Σε ασθενείς με αυτο-χορηγούμενη εφαρμογή ρινικού ψεκασμού  παρατητήθηκε μειώση του ιικού φορτίου SARS-CoV-2 κατά περισσότερο από 95% σε μολυσμένους συμμετέχοντες εντός 24 ωρών από τη θεραπεία και κατά περισσότερο από 99% σε 72 ώρες
  • Η δοκιμή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η θεραπεία επιτάχυνε την κάθαρση του SARS-CoV-2 με παράγοντα 16πλάσιο έναντι του εικονικού φαρμάκου(placebo)
  • Τυχαία, χωρίς να ξέρει ούτε ο ερευνητής ούτε ο ασθενής, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο δοκιμή αξιολόγησε 79 επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19, η πλειονότητα των οποίων έχει μολυνθεί σε μεγάλο βαθμό με τη μετάλλαξη του Ηνωμένου Βασιλείου.
  • Δεν καταγράφηκαν ανεπιθύμητα συμβάντα στην ομάδα

VANCOUVER, British Columbia & SURREY, Αγγλία – (BUSINESS WIRE) – Εταιρεία Biotech SaNOtize Research & Development Corp., (SaNOtize), Ashford and St Peter’s Hospitals NHS Foundation Trust στο Surrey, UK και Berkshire and Surrey Pathology Services, UK , ανακοίνωσε  αποτελέσματα κλινικών δοκιμών που δείχνουν ότι το NNOric Oxide Nasal Spray (NONS) της SaNOtize αντιπροσωπεύει μια ασφαλή και αποτελεσματική αντιιική θεραπεία που θα μπορούσε να αποτρέψει τη μετάδοση του COVID-19, να μειώσει την πορεία της και να μειώσει τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων και των βλαβών σε αυτούς που έχουν ήδη μολυνθεί.

«Περιμένω να είναι μια σημαντική πρόοδος στην παγκόσμια μάχη ενάντια στις καταστροφικές επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 στους ανθρώπους»

Σε μια τυχαία, χωρίς να ξέρει ούτε ο ερευνητής ούτε ο ασθενής, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο δοκιμή Φάσης 2, η οποία αξιολόγησε 79 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19, η έγκαιρη θεραπεία του SaNOtize για την COVID-19 μείωσε σημαντικά το επίπεδο του SARS-CoV-2, συμπεριλαμβανομένων και ασθενών με υψηλό ιικό φορτίο. Η μέση μείωση του ιού στις πρώτες 24 ώρες ήταν 1,352, η οποία αντιστοιχεί σε μείωση περίπου 95%. Μέσα σε 72 ώρες, το ιικό φορτίο μειώθηκε περισσότερο από 99%.

Η πλειονότητα αυτών των ασθενών είχε μολυνθεί με την μετάλλαξη του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία θεωρείται ανησυχητική μετάλλαξη. Δεν καταγράφηκαν ανεπιθύμητα συμβάντα στη δοκιμή στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε περισσότερες από 7.000 θεραπείες που χορηγήθηκαν σε προηγούμενες καναδικές κλινικές δοκιμές.

Η NONS είναι η μόνη νέα θεραπευτική αγωγή που έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής ότι μειώνει το ιικό φορτίο σε ανθρώπους η οποία δεν είναι μονοκλωνική θεραπεία αντισωμάτων. Τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι πολύ ειδικά, ακριβά και πρέπει να χορηγούνται ενδοφλεβίως σε κλινικό περιβάλλον.

«Περιμένω ότι θα είναι μια σημαντική πρόοδος στην παγκόσμια μάχη ενάντια στις καταστροφικές επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 στους ανθρώπους», δήλωσε ο Δρ Stephen Winchester, Σύμβουλος Ιατρικός Ιολόγος και Επικεφαλής Ερευνητής αυτής της Κλινικής Δοκιμής του NHS.

Αυτό το απλό φορητό ρινικό spray θα μπορούσε να είναι πολύ αποτελεσματικό στη θεραπεία της COVID-19 και στη μείωση της μετάδοσης. Η δοκιμή μας περιλάμβανε ασθενείς με μια ανησυχητική μετάλλαξη και υψηλό ιικό φορτίο, αλλά έδειξαν ακόμη σημαντικές μειώσεις στα επίπεδα του SARS-CoV-2, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι κρίσιμες για την υποστήριξη εμβολίων, την πρόληψη μελλοντικών εστιών και την ασφαλή επανέναρξη οικονομιών. Με απλά λόγια, νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι επαναστατικό. “

Η θεραπεία SaNOtize έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει τον ιό στους ανώτερους αεραγωγούς, αποτρέποντάς τον από την επώαση και την εξάπλωση στους πνεύμονες. Βασίζεται στο νιτρικό οξείδιο (ΝΟ), ένα φυσικό νανομόριο που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα με αποδεδειγμένες αντιμικροβιακές ιδιότητες που αποδεικνύεται ότι έχουν άμεση επίδραση στο SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί την COVID-19. Τα δεδομένα φαρμακολογίας, τοξικότητας και ασφάλειας για χρήση ΝΟ στον άνθρωπο έχουν τεκμηριωθεί εδώ και δεκαετίες. Το μόριο ΝΟ που απελευθερώνεται από το NONS είναι πανομοιότυπο με αυτό που παρέχεται με την αέρια μορφή του για τη θεραπεία της επίμονης πνευμονικής υπέρτασης ή του συνδρόμου Blue Baby σε νεογέννητα μωρά.

Η ευρείας κλίμακας δίκαια παγκόσμια διαθεσιμότητα του NONS θα μπορούσε να αποτελέσει γέφυρα κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας παραγωγής και διανομής εμβολίων για να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι ασφαλείς και υγιείς.

Η ευκολία κατασκευής, αποθήκευσης και χρήσης του NONS καθιστά το NONS υποψήφιο για θεραπεία που θα μπορούσε σύντομα να είναι ευρέως διαθέσιμο με χαμηλό κόστος σε εγκαταστάσεις μακροχρόνιας περίθαλψης, υγειονομικής περίθαλψης και εργαζομένων πρώτης γραμμής και του γενικού πληθυσμού.

Εκτός από την παροχή αντιικής θεραπείας στα αρχικά στάδια της λοίμωξης και για εκείνους που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, το NONS έχει επίσης αποδείξει ότι θα μπορούσε να μειώσει τη μολυσματικότητα – τη συχνότητα μετάδοσης από ένα μολυσμένο άτομο σε ένα μη μολυσμένο άτομο.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από τις προηγούμενες δοκιμές Φάσης 2 του SaNOtize στον Καναδά και τις ανεξάρτητες εργαστηριακές δοκιμές στο Ινστιτούτο Ερευνών Αντιϊκών του Πανεπιστημίου της Γιούτα.

«Τώρα που το NONS έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό σε κλινικές δοκιμές, πρέπει να κινηθούμε επειγόντως για να το πάμε στα χέρια του κοινού, όπου μπορεί να βοηθήσει να τερματίσει την πανδημία, να επιταχύνει την επιστροφή στην κανονικότητα και να αποτρέψει το μέλλον ξεσπάσματα της COVID-19 και των παραλλαγών της », δήλωσε ο Δρ Gilly Regev, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της SaNOtize. «Ο ανθρώπινος φόρος αίματος αυτής της ασθένειας δεν μπορεί να εκφραστεί απλώς σε αριθμούς και κάθε μέρα συνδυάζει την απογοήτευση, τον φόβο και την απώλεια που πλήττουν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Σε συνδυασμό με τη διάθεση εμβολίων, το NONS μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο να ξανασταθεί στα πόδια του “

Χωρίς να ξέρει ούτε ο ερευνητής ούτε ο ασθενής(double-blind), ελεγχόμενο με εικονικό φάρμακο, κλινική δοκιμή φάσης 2 – (Λεπτομέρειες)

Αυτή η μελέτη, που διεξήχθη από τους Δρ Stephen Winchester και Dr Isaac John στο Ashford and St. Peter’s Hospitals NHS Foundation Trust, επινοήθηκε για να προσδιορίσει την κλινική αποτελεσματικότητα του NONS για τη θεραπεία της ήπιας λοίμωξης COVID-19. Το βασικό αποτέλεσμα μέτρησης ήταν η διαφορά στο φορτίο RNA SARS-CoV-2 από την έναρξη έως την Ημέρα 6 μεταξύ NONS και βραχιόνων ελέγχου.

«To NONS καταστρέφει τον ιό, εμποδίζει την είσοδο και σταματά την αναπαραγωγή του ιού στη ρινική κοιλότητα, η οποία μειώνει γρήγορα το ιικό φορτίο. Αυτό είναι σημαντικό επειδή το ιικό φορτίο έχει συνδεθεί με τη μολυσματικότητα και τα κακά αποτελέσματα », δήλωσε ο Δρ Chris Miller (στη photo κάτω έχει κάθε λόγο να χαμογελά έχοντας δίπλα του στην συνιδρύτρια της SaNOtize Dr Gili Regev), Διευθύνων Σύμβουλος Επιστημών και συνιδρυτής της SaNOtize.

«Επί του παρόντος υπάρχει έλλειψη αντιικής θεραπείας που να είναι αποτελεσματική έναντι της COVID-19 και των μεταλλάξεών της, μπορεί να αποτρέψει ή να μειώσει την πορεία της νόσου, να μειώσει τη βλάβη, να μειώσει τη σοβαρότητα της COVID-19 και μπορεί να διατεθεί ευρέως και εύκολα στο κοινό. Αυτό κάνει το NONS μοναδικό και του επιτρέπει να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη νέα θεραπευτική εφαρμογή. “

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το NONS επιτάχυνε την κάθαρση του SARS-CoV-2 κατά 16 φορές σε σχέση με το εικονικό φάρμακο και παρουσιάζει υποστηρικτικά στοιχεία για την επείγουσα χρήση του NONS για πρόληψη ή θεραπεία ασθενών με πρόσφατη ή καθορισμένη SARS-CoV-2 RNA μόλυνση κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας COVID-19.

Η αυστηρότητα αυτής της δοκιμής και οι δεκαετίες δεδομένων ασφαλείας πίσω από το οξείδιο του αζώτου μας δίνουν πλήρη αυτοπεποίθηση στο αίτημα έγκρισης έκτακτης ανάγκης.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διεξαγάγουμε αυτήν την κρίσιμη δοκιμή στο NHS και τώρα ελπίζουμε ότι οι ρυθμιστικές αρχές θα διαδραματίσουν το ρόλο τους στην οπλισμό του κοινού στη μάχη ενάντια σε αυτήν την καταστροφική ασθένεια».

Ποια είναι η SaNOtize

Η SaNOtize Research & Development Corp. είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που εδρεύει στο Βανκούβερ, BC που εργάζεται για την εμπορευματοποίηση των πολύπλευρων αντιμικροβιακών ιδιοτήτων ενός νιτρικού οξειδίου παράγεται σε υγρή μορφή. Η εταιρεία έχει αναπτύξει και κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια τεχνολογία πλατφόρμας Λύσης Νιτρικού Οξειδίου (NORSTM) για τη θεραπεία και πρόληψη μικροβιακών λοιμώξεων.

Ποιος είναι ο Dr Stephen Winchester MSc MB BS FRCPath

Dr. Winchester is Consultant Medical Virologist at Frimley Health NHS Foundation Trust. Affiliated with Berkshire and Surrey Pathology Services (BSPS). BSPS is a joint contractual venture between Ashford and St Peter’s Hospitals NHS Foundation Trust, Frimley Health NHS Foundation Trust, Royal Berkshire NHS Foundation Trust and Royal Surrey County Hospital NHS Foundation Trust.

Ο Δρ Winchester είναι Σύμβουλος Ιατρικός Ιολόγος στο Frimley Health NHS Foundation Trust. Συνδέεται με τις υπηρεσίες Berkshire και Surrey Pathology (BSPS). Η BSPS είναι μια κοινή συμβατική επιχείρηση μεταξύ των Ashford και St Peter’s Hospitals NHS Foundation Trust, Frimley Health NHS Foundation Trust, Royal Berkshire NHS Foundation Trust και Royal Surrey County Hospital NHS Foundation Trust.

Ποιος είναι ο Robert Wilson

Ο Robert Wilson είναι πρώην υπουργός της κυβέρνησης και μέλος του Κοινοβουλίου για το Ηνωμένο Βασίλειο.

kourdistoportocali

1 σχόλιο:

aik είπε...

Το Υπουργειο Υγειας του Ισραηλ το ενεκρινε τον Γεναρη και κυκλοφορει τωρα.Και ο διεστραμενος χθες,κοντρα στο Συνταγμα,τους νομους,τα ψηφισματα και τους διεθνεις οργανισμους ετελεσε Υβριν απεναντι στο ανθρωπινο γενος.Κακως κυκλοφοραει αυτο το αρθρο.Εκθετει ολα τα πορνιδια της παραεξουσιας και ολους τους παπαγαλους και λαγους[Η προσπαθεια ηταν γνωστη,οπως και κατι αντιστοιχο των Ρωσσων απ'το Δεκεμβρη.Να δωσω συγχαρητηρια στο ΕΜΠΡΟΣ που το αναδημοσιευσε.]