Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Διονύσης Σαββόπουλος: Ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα «βόλευε» και τους δύσπιστους…

Παρέμβαση στο θέμα των εμβολιασμών και όσων δηλώνουν δύσπιστοι αναφορικά με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα έκανε και ο Διονύσης Σαββόπουλος. 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook 
«ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα “βόλευε” τους δύσπιστους” απαλλάσσοντας τους από το βάρος της δικής τους ευθύνης».
Μάλιστα τονίζει ότι με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να συνεχίσουν να είναι αρνητές αλλά να είναι και εμβολιασμένοι προσθέτοντας «ότι μερικές φορές πρέπει να βοηθούμε τους άλλους να σώσουν κάπως τα προσχήματα»...
«Πιστεύω ότι ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα "βόλευε" και τους δύσπιστους. Θα τους ανακούφιζε επειδή θα τους απάλλασσε από το βάρος της δικής τους ευθύνης. Έτσι, θα μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι ακόμη και αρνητές, εμβολιασμένοι όντες, όχι πάντως με την δική τους θέληση. Μερικές φορές πρέπει να βοηθούμε τους άλλους να σώσουν κάπως τα προσχήματα» αναφέρει και κλείνει την παρέμβαση του με δύο στίχους από τον "Πλούτο" του Αριστοφάνη:
«Στων γιατρών σας την παιδεία χαίρεστε λαοί,
των θνητών παρηγορία οι Ασκληπιοί»

3 σχόλια:

aik είπε...

ΟΧΙ μπασταρδο της κονομας,ΟΧΙθλιβερο σκουληκι του αριβισμου.Δεν εχεις δικαιωμα ουτε ναψελλιζεις.Οσοι πουλησαν τον εαυτο τους ερποντες για λιγα ψιχουλα,απλα εινει οι μιζεροι καταδοτες της πορειας τους.Και φυσικα ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ,σιχαμα να σε σχολιασω.Σπουδασα την μουσικη που προσφερες,εκανα φιλοσοφια τους στιχους,οδηγο για υψηλα ιδανικα ανθρωπιας,μια αλλη θεωρηση της ζωης που πρεσβευουν τα βουρλα της ΔΑΠ που εσυ πλεον υπηρετειςΜια ζωη πιο αγαπησιαρικη..Υπερασπιστικα τα κλεμμενα σου τραγουδια,ειδα την πορεια μου μεσα απ'αυτα.Δεν με νοιαζει γιατι εισαι πλασιε των εμβολιων.Γουστο σου και κονομα σου.Για μενα,χαθηκε η παιδικη μου φιλη,και η πλατεια δεν θα ξαναγεμισει ποτε.Στον μικρο μου γυιο που μαθαινει μουσικη,απλα ξερει για καποιον Νιονιο,εκαι στο "ΑΘΗΝΑ".Ελπιζω να μην εχεις το θρασος να κανεις οτοστοπ για επιστροφη.Οι νταλικιερηδες ξερουν καλα οτι εισαι παρασιτο για την ερωτικη μας πολη.

Ανώνυμος είπε...

Από το παραλήρημα καταλαβάινω ότι είσαι αντιεμβολιαστής και πικρόχολος Συριζαίος. Κωμικοτραγικός συνδυασμός ! Βασικά δεν χρειάζεσαι εμβόλιο αλλά ένα καλό κρύο μπάνιο

aik είπε...

Ουτε το θαρρος εχεις γεωσκωληκα να βαλεις τα αρχικα σου για να ξεχωριζετε οι ανωνυμοι.Το τι σχεση εχω εγω με τον κυριο δεν την καταλαβαινεις λογω αμβλυνοιας[ή δεν γνωριζεις γραφη.]Τα μπινελικια σ'αυτο το υποκειμενο τα εχω ριξει και πριν την πανδημια.Δεν ειναι αυτο το θεμα.Εσυ και τα αλλα ξεπουπουλιασμενα παπαγαλακια το μονο που ξερετε για να καλυψετε τον διεστραμενο ειναι ζαιοι,ψεκα,ανεμβολιαστοι και Πρεσπες.Πες μου ρε μαγκιτη,ποιος εδωσε εντολη να χαθει ο φακελος ΕΣΠΑ της ellinair;Αυτα για αρχη.Ο Σαββοπουλος ειναι δικο μου θεμα.