Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ – Κίνημα υπέρ της παραμονής του – Το Twitter βρήκε τον… αντικαταστάτη του!

Η απόφαση της νέας διοίκησης της Ελληνικής Αστυνομίας να απομακρύνει ξαφνικά τον Μανώλη Σφακιανάκη από τη θέση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και να τον τοποθετήσει σε κάποια άλλη υπηρεσία, προκάλεσε… σάλο στα social media.

Από το βράδυ της Τετάρτης κιόλας, όταν έγινε γνωστή η σχετική είδηση, τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter διαμορφώθηκε “κίνημα” υποστήριξης του Μανώλη Σφακιανάκη, ζητώντας... την παραμονή του στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, και την ακύρωση της σχετικής απόφασης της διοίκησης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα social media πλημμύρισαν από θύελλα αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης, μαζί με τις αναμενόμενες… θεωρίες συνωμοσίας, ενώ το γενικό κλίμα το οποίο διαμορφώθηκε, οδήγησε αρκετούς στην εκτίμηση ότι, είναι εξαιρετικά πιθανό η διοίκηση της Ελληνικής Αστυνομίας να προχωρήσει σε ανάκληση της σχετικής απόφασής της, και να διατηρήσει τον Μανώλη Σφακιανάκη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Εξάλλου, όπως επισημαίνουν, απομακρύνθηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο… ιδρυτής και επικεφαλής της -κατά γενική ομολογία- μιας από τις πιο οργανωμένες και αποδοτικές υπηρεσίες της χώρας.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά Tweets:

Δεν υπάρχουν σχόλια: