Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Μεσολόγγι: Αγρότες κατέβασαν την ταμπέλα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, πέταξαν πορτοκάλια [εικόνες&βίντεο]

Μεσολόγγι: Αγρότες κατέβασαν την ταμπέλα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, πέταξαν πορτοκάλια [εικόνες&βίντεο]

Ενταση και επεισόδια σημειώθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι από αγρότες.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι αγρότες της περιοχής έκαναν συγκέντρωση στην πόλη και ζήτησαν να μπουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην κεντρική πλατεία, ώστε να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Λίγο αργότερα, σύμφωνα...
το ΑΙΧΜΗTV εμφανίστηκε συνεργάτης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Τριανταφύλλου, ο οποίος τους γνωστοποίησε πως έχει εντολή να μην επιτραπεί η είσοδος στα γραφεία, κάτι που εκνεύρισε τους αγρότες που απείλησαν να επιστρέψουν με τρακτέρ.
«Εμείς ήρθαμε εδώ ειρηνικά να μεταφέρουμε τα αιτήματά μας. Αν δεν μας ανοίξουν όμως θα σπάσουμε την πόρτα», έλεγαν χαρακτηριστικά.
Λίγο αργότερα, επετρεψαν με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα  κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι εκ των αγροτών, σκαρφάλωσαν στα οχήματα και κατάφεραν να φθάσουν στο μπαλκόνι των γραφείων.
Εκεί έβγαλαν την πινακίδα του κόμματος την οποία πήραν μαζί τους δηλώνοντας όχι μόνο αμετακίνητοι στις θέσεις τους, αλλά διαβεβαίωσαν ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα, αφού η συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντί τους είναι ανεπίτρεπτη. «Δεν μπορεί να ζητάει διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ με κλειστές πόρτες και δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζει ακροδεξιά στοιχεία. Είμαστε όλοι αγρότες που διεκδικούμε το δίκιο μας» δήλωσαν. Επίσης άδειασαν πορτοκάλια και ελιές στην είσοδο των γραφείων και αποχώρησαν.
Προηγουμένως οι αγρότες μετέβησαν στην Μητρόπολη Αιτωλίας όπου και άφησαν πορτοκάλια, τα οποία δήλωσαν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν και από το να τα δώσουν σε εξευτελιστικές τιμές προτιμούν να μοιράσουν σε συμπολίτες τους δωρεάν.


Πηγή: Μεσολόγγι: Αγρότες κατέβασαν την ταμπέλα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, πέταξαν πορτοκάλια [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/251577/mesologgi-agrotes-katevasan-tin-tampela-sta-grafeia-toy-syriza-petaxan-portokalia#ixzz40R8KKzaK

Δεν υπάρχουν σχόλια: