Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Τα κόμματα που παίρνουν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Τρόμος επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς στα χέρια του πρωθυπουργικού επιτελείου βρίσκονται δημοσκοπήσεις, όπου η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί αντιθέτως έχει γίνει χειρότερη.

Ειδικότερα, τα ποσοστά του κόμματος της Κουμουνδούρου έχουν μειωθεί δραματικά, ενώ σημαντικά προβλήματα παρουσιάζονται και τη συσπείρωση των ψηφοφόρων.

Στον αντίποδα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ φαίνεται να σηκώνει κι άλλο κεφάλι έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, με ενισχυμένα ποσοστά εμφανίζονται...
ΚΚΕ και Λαϊκή Ενότητα.
Επισημαίνεται ότι στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί ο φόβος ότι εντός των ημερών το  φως της δημοσιότητες θα δουν τέτοιες δημοσκοπήσεις, εξέλιξη που αναμένεται να δυσχαιράνει τη θέση της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές, σχετικά με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

1 σχόλιο:

tx είπε...

Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα!!! Θα εφαρμόσουν τη συνταγή τους όπως και στα κανάλια : δεν μας αρέσουν τα ευρήματα των εταιρειών; καταργούμε τις εταιρείες και καθαρίζουμε μια κι' έξω. Και το επόμενο βήμα; Μα η εταιρεία του Βερναρδάκη , που δεν έχει αυτονομηθεί αρκετά , θα βγάλει μια δημοσκόπηση που θα δίνει τα πραγματικά μεγέθη ήτοι τουλάχιστον 20 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ.