Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Κάνει surf περικυκλωμένη από καρχαρίες! Όταν έπεσε στο νερό, ακολούθησε πανικός… (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τον χάρο με τα μάτια της είδε μία σέρφερ, η οποία επιδόθηκε στο αγαπημένο της σπορ, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν περικυκλωμένη από καρχαρίες.

Το περιστατικό συνέβη στο Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική στην παραλία Strandfontein.
Τις φωτογραφίες τράβηξε ο 41χρονος Jean Tresfon, ο οποίος εκείνη την ώρα έτυχε να περνά από το σημείο με ένα μικρό ελικόπτερο. Από ψηλά είδε να υπάρχουν στα νερά πάνω από 25 καρχαρίες....
Ευτυχώς για τη γυναίκα, το είδος αυτό του καρχαρία δεν τρώει ανθρώπινο κρέας.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσιεύει η dailymail.co.uk:





1 σχόλιο:

boat tours Milos είπε...

Ημερήσιες εκδρομές γύρω από τη Μήλο. Απολαύστε μια ολοήμερη κρουαζιέρα ή μια εκδρομή μισής μέρας με ένα από τα σκάφη μας. Επιλέξτε μια από τις διαδρομές μας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία.
Ημερήσιες εκδρομές
Εκδρομή με ιστιοπλοϊκό, καθημερινές κρουαζιέρες. Απολαύστε ιστιοπλοΐα και κολύμπι στη δυτικές δυσπρόσιτες παραλίες της Μήλου. Εξερευνήστε το Κλέφτικο, την παραλία Καλόγρια και το σπήλαιο της Συκιάς.
Εκδρομή με ιστιοπλοϊκό
Εκδρομές μισής ημέρας, σύντομη εκδρομή με ταχύπλοο στο Κλέφτικο. Απολαύστε μπάνια στις νότιες παραλίες της Μήλου, κολυμπήστε και εξερευνήστε το Κλέφτικο, την παραλία Τσιγκράδο και την παραλία Γέρακας
Εκδρομή μισής ημέρας
Εκδρομές πριβέ– ιδιωτικές κρουαζιέρες, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τα την πολυκοσμία και να απολαύσετε μια ιδιωτική εκδρομή με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας
Εκδρομές πριβέ
Σπήλια της Συκιάς, βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού και προσεγγίζεται μόνο με σκάφος. Αυτό που την κάνει ιδιαίτερη είναι ότι μέρος της οροφής έχει καταρρεύσει δημιουργώντας μία τρύπα με θέα τον καταγάλανο ουρανό.
Σπηλιά της Συκιάς
Ερωτήσεις για τις εκδρομές που δεν έχουν απαντηθεί ακόμα; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!
Πληροφορίες για τις εκδρομές