Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ! Παραδίδουν στον Τσίπρα τελεσίγραφο δυο ημερών

Μετά την κινητοποίηση της Παραασκευής, όπου για πρώτη φορά τα τρακτέρ μπήκαν στο κέντρο της Αθήνας, οι αγρότες ανασυντάσσονται και παραδίδουν τελεσίγραφο στην κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr αντιπροσωπεία των αγροτών, που εκπροσωπεί τα μπλόκα όλης της χωράς, πλην της Νίκαιας (ΚΚΕ), πάει αυτή την ώρα στο Μαξίμου για να παραδώσει τα βασικά αιτήματα των αγροτών...
Στην αντιπροσωπεία συμμετέχει και ο Δημήτρης Δημογιάννης από τον Παμφθιωτικό Αγροτικό Σύλλογο.
«Δεν θα έχουμε συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Θα παραδώσουμε τα αιτήματα και θα φύγουμε. Δίνουμε στο Μαξίμου προθεσμία 48 ωρών για να μας απαντήσει επί των αιτημάτων μας. Από αυτό θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω στάση μας…», είπε ο Δημήτρης Δημογιάννης στο LamiaReport.
Σύμφωνα με πληροφορίες μια 5μελής ομάδα κατευθύνεται προς το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να παραδώσει στη γραμματεία του πρωθυπουργού τις προτάσεις τους για το ασφαλιστικό, το φορολογικό και το κόστος παραγωγής, ως ανταπάντηση προς την κυβένηση ότι οι αγρότες δεν έχουν σχέδιο.
Πάντως, οι αγρότες διαμηνύουν ότι εμμένουν στην αρχική του θέση ότι μόνο εάν η κυβέρνηση πάρει πίσω το νομοσχέδιο θα αρχίσει ο διάλογος. «Οι προτάσεις μας δεν έχουν σχέση με το σχέδιο Κατρούγκαλου» λένε χαρακτηριστικά.
crash

Δεν υπάρχουν σχόλια: