Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Μπουτάρης: Θα είμαι δήμαρχος μέχρι να πεθάνω

imageΑποτεφρωτήριο μέχρι το τέλος του 2016

Μέχρι τα… 100 του θα είναι δήμαρχος της Θεσσαλονίκης δηλώνει ο Γιάννης Μπουτάρης στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου «Πρακτορείο fm 104,9». Αφορμή υπήρξε μια ερώτηση για το αν έχουν βάση τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στα μέσα της θητείας του να παραδίδει το «δαχτυλίδι» της διαδοχής, με τον δήμαρχο να απαντά:
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ολίγον έγκυος δεν έχει. Από την ώρα που αποφάσισα σ' αυτή την ηλικία να γίνω δήμαρχος και από την ώρα που ενεπλάκην και αντιλήφθηκα πολύ-πολύ βαθιά τι δυνατότητες έχει ένας δήμαρχος, θα είμαι δήμαρχος μέχρι να πεθάνω. Εάν γίνω 100 χρονών και έχει άλλες τρεις θητείες, μέχρι 100 χρονών θα είμαι δήμαρχος».
Ο Γιάννης Μπουτάρης δηλώνει «κατ' εξοχήν μοναχικός τύπος», θεωρεί ως ελάττωμά του ότι «ανοίγει πολλά μέτωπα», σημειώνει ότι το αποτεφρωτήριο στη Θεσσαλονίκη θα λειτουργεί μέχρι τα τέλη του 2016 και υπογραμμίζει ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας, το κυκλοφοριακό και η καθαριότητα βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές του.
Επίσης, θεωρεί ότι είναι ατακαδόρος για το καλό της πόλης και αναφέρει πως «είναι ένας και μοναδικός, αφού μετά ο Θεός πέταξε το καλούπι», ενώ προσθέτει ότι στα οκτώ τατουάζ που έχει σύντομα θα προστεθούν άλλα δύο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: