Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

"Πρώτη φορά βλέπω υπουργό Αμυνας να τρέπεται σε φυγή " - Ενταση μετά τα μεσάνυχτα επικράτησε στη Βουλή.

Ένταση μετά τα μεσάνυχτα επικράτησε στη Βουλή.

Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, ανέβηκε στο βήμα για λίγο προκειμένου να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης να προσέλθουν στο Πεντάγωνο προκειμένου να ενημερωθούν για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Υποστήριξε δε ότι δεν θίγονται κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας ενώ κατηγόρησε τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο για όσα είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών...

Λαμβάνοντας το λόγο επί προσωπικού, ο κ. Κουμουτσάκος επετέθη κατά του Π. Καμμένου: «Ο τραπείς σε φυγή υπουργός Αμυνας κ. Καμμένος είπε ότι ενημερώνοντας επισήμως τους συντάκτες είπα περίεργα πράγματα. Πρώτη φορά βλέπω υπουργό Άμυνας να τρέπεται σε φυγή γιατί ξέρει τα ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Και συνέχισε: 

«Ο τραπείς σε φυγή υπουργός Άμυνας είπε ότι είπα περίεργα πράγματα. Εγώ είπα ότι το θέμα αυτό είναι εξόχως σοβαρό, γιατί εμπλέκεται η συμμαχία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, χωρίς η Ελλάδα να γνωρίζει τίποτα. Παρακολουθείστε τι συνέβη σε λίγα εικοσιτετράωρα. Μέρκελ και Ερντογάν συναντιώνται. Αποφασίζουν επέμβαση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Η Ευρώπη συμφώνησε. Που ήταν ο κύριος πρωθυπουργός; Πότε ενημερώθηκε η Ελλάδα; Ο κύριος Τσίπρας ενημερώθηκε τηλεφωνικά».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: