Κωνσταντινούπολη, Σάββατο βράδι 10 Οκτωβρίου 2015.
Η εκπληκτική φωτογραφία από την νυχτερινή πορεία εκατομμυρίων Τούρκων είναι της Μαρίας Γιαννακάκη.
Με βασικά συνθήματα "Κυβέρνηση δολοφόνος" (φαίνεται στο πανώ) και "Ερντογάν παραιτήσου".
Σκηνές προσεχώς από τη πλατεία Συντάγματος. Πέντε χρόνια Μνημόνια με τους ίδιους και τους ίδιους να πληρώνουν το πανάκριβο τίμημα.
Στο δένδρο της πλατείας Συντάγματος εξακολουθεί να είναι νωπό το χώμα από το αίμα του συνταξιούχου Δημήτρη Χριστούλα.
Οι πλέον εξαθλιωμένοι από τους Έλληνες φορολογούμενους καλούνται για μια ακόμη φορά να καθήσουν κάτω από την λαιμητόμο των χαρατσιών...

Την ίδια ώρα που οι μεγαλοφοροφυγάδες απολαμβάνουν την πολυτελή ζωή στους στις επαύλεις της αλλοδαπής τις οποίες απέκτησαν με τα 300 δις ευρώ των κλοπιμαίων που έβγαλαν από την Ελλάδα από το 2000 έως το 2011.
Ολες οι κυβερνήσεις για κάποιους περίεργους λόγους στάθηκαν μεγαλόψυχες απέναντι σ΄αυτούς τους απατεώνες συμπολίτες μας.
Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Πέρασαν 7 μήνες με "διώκτη" Νικολούδη σε ακατάσχετη φλυαρία στα ΜΜΕ και από αποτέλεσμα 0.
Τον ρόλο του Νικολούδη ανέλαβε ο έτερος τηλεοπτικός αστέρας Τρύφων Αλεξιάδης.
Καθημερινά στα κανάλια της διαπλοκής απειλεί με κανιβαλιστική ειρωνία τους αδυνάμους εκ των πολιτών.
Κλασσική φιγούρα δημοσίου υπαλλήλου με τους Γάλλους δημοσιογράφους να υποστηρίζουν ότι ο Τσίπρας, που βαρέθηκε τις τηλεοπτικές φλυναφίες του υπουργού του, τον έχει τελειώσει ήδη.
Την ίδια στιγμή η Δικαιοσύνη εμφανίζεται αργόσυρτη και παραδομένη σε παραδικαστικά κυκλώματα ώστε να μπορέσει να υπερασπισθεί ένα κράτος Δικαίου.
Ο μουντός ουρανός στις ψυχές των Ελλήνων προμηνύει την  καταιγίδα που είναι έτοιμη να ξεσπάσει...