Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Καμμένος κάνει τη “βρώμικη δουλειά” του Τσίπρα!

Η ΝΔ δεν αφησε αναπάντητες τις επιθέσεις του Πάνου Καμμένου στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τα εξοπλιστικά προγράμματα, κάνοντας λόγο για ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης της ηθικής υπόστασης του Προέδρου του κόμματος της Συγγρού.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμα πως “ο κ. Καμμένος κάνει τη βρώμικη δουλειά του κ. Τσίπρα ο οποίος βρίσκεται σε πανικό”
Ο κ. Καμμένος, λέει η Συγγρού, γνωρίζει πολύ καλά την εισαγγελική έρευνα, αλλά και το πόρισμα...
της εξεταστικής επιτροπής το οποίο έχει δοθεί στη δημοσιότητα.
Η ΝΔ σημειώνει πως “για όλα αυτά όμως, ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να έχει λεπτομερή ενημέρωση από τον τότε υπασπιστή Ναυτικού του κ. Παπαντωνίου, κ. Ευάγγελο Αποστολάκη ο οποίος διαχειριζόταν το φάκελο μεταξύ ΓΕΝ και του τότε Υπουργού και ο οποίος μια μέρα πριν την παραίτηση της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, δια περιφοράς, νύχτα, με υπογραφή του κ. Τσίπρα και εισήγηση του κ. Καμμένου προς το ΚΥΣΕΑ επελέγη αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Ο κ. Αποστολάκης οφείλει να ενημερώσει και δημοσίως τον Ελληνικό λαό για τη νομιμότητα της τότε σύμβασης και των πληρωμών της, καθώς είχε ασχοληθεί με την υπογραφή της σύμβασης εκσυγχρονισμού του υποβρυχίου Ωκεανός το οποίο και θα παραλάβει”. Καταλήγει, δε, λέγοντας πως “ως γνωστόν κατά την περίοδο της θητείας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο ΥΠΕΘΑ (2006 – 2009) σχετικά με την αγορά των υποβρυχίων δεν έγινε καμία παραγγελία, καμία πληρωμή και καμία παραλαβή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: