Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ζωή ξανακτυπά τον Τσίπρα: «Τις μάχες τις δίνουν οι αποφασισμένοι, όχι οι παραιτημένοι»

Νέο χτύπημα από την Ζωή στον Αλέξη Τσίπρα - Κεντρική Εικόνα
Την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποψήφια βουλευτής με την Λαϊκή Ενότητα.
Η Ζωή φυσικά βρήκε μια ακόμη ευκαιρία για να στρέψει τα βέλη της στον… «αγαπημένο» της στόχο, τον Αλέξη Τσίπρα.
Με ένα αιχμηρό Tweet η Ζωή Κωνσταντοπούλου περιγράφει πώς...
είδε την βραδιά της τηλεμαχίας.
Τόνισε με νόημα πως τις μάχες τις δίνουν «οι αποφασισμένοι, όχι οι παραιτημένοι».
Προσωπικό θέμα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει κρύψει ποτέ τις φιλοδοξίες της και φαίνεται ότι είναι ο άνθρωπος από την Λαϊκή Ενότητα που έχει αναλάβει προσωπικά τα «χτυπήματα» κατά του Αλέξη Τσίπρα. Δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία, να ρίξει βέλη προς την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως να κατακεραυνώσει τον Αλέξη Τσίπρα, ακόμη και επί προσωπικού.
Έχοντας μάλιστα την ευκαιρία μέσα από την διαδικασία της Ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν παρέλειψε να αφήσει και από την έδρα της Βουλής τις αιχμές της.
Απευθυνόμενη στους εφήβους βουλευτές η κα Κωνσταντοπούλου έκανε εκτενή αναφορά στο ζήτημα του χρέους λέγοντας τους ότι χωρίς να έχουν ψηφίσει και χωρίς να φέρουν καμία ευθύνη καλείται ο καθένας να πληρώσει 40.000 ευρώ για την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους. Σας καλώ να σπάσετε τα δεσμά που σας θέλουν «παθητικούς δέκτες μια πραγματικότητας». Σας προσκαλώ να πάρετε το παρόν και το μέλλον στα χέρια σας. Χαμένη γενιά είναι μόνο η γενιά που παραιτείται» είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Βουλής.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια»
Δεν θα έχανε φυσικά και την ευκαιρία να στείλει το μήνυμά της και από την Θεσσαλονίκη, που βρέθηκε την Τρίτη κατά την παρουσία της Λαϊκής Ενότητας στα εγκαίνια της ΔΕΘ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον διέλυσε ο πρόεδρος του και ένα πρόθυμο επιτελείο. Αυτό είναι κάτι, που μου προκαλεί θλίψη...Η ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ, στην ομάδα του Μαξίμου, που κατεβαίνει στις εκλογές, είναι μια πολιτική απάτη» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον Focus Fm. Η κ. Κωνσταντοπούλου απηύθυνε κάλεσμα στους νέους: «Έχουμε ανάγκη από περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι ότι περισσεύουμε, δεν φτάνουμε. Ειδικά οι νέοι και οι νέες πρέπει να ανασκουμπωθούν γιατί τους έχουμε ανάγκη σε αυτόν τον αγώνα».
Ο Αλέξης Τσίπρας συγκέντρωσε και πάλι τα πυρά της κ. Κωνσταντοπούλου, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πώς αισθάνεται που η Λαϊκή Ενότητα χαρακτηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ως λαϊκή αποστασία. «Είναι προσβλητικό», είπε, «και αναντίστοιχο της δικής του ευθύνης να πει την αλήθεια. Κάποιοι ονειρεύονται να παραστήσουν το νέο ταυτιζόμενοι με το παλιό», κατέληξε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: