Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Το crash test των συγκεντρώσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Η παγωμάρα της Ομόνοιας και το «καμίνι» του Φαλήρου [Βίντεο]

nd_faliro6
Ενθουσιασμός, παλμός και πάθος ήταν τα χαρακτηριστικά της μεγάλης συγκέντρωσης της Νέας Δημοκρατίας στο κλειστό γυμναστήριο του Τάεκβοντο στο Φάληρο.

Πλήθος κόσμου πλημμύρησε τους χώρους του γυμναστηρίου τόσο στις κερκίδες όσο και μέσα στο γήπεδο.

Τον παλμό με συνθήματα και τραγούδια έδινε η νεολαία της Ν.Δ. με τους ΟΝΝΕΔίτες και τους ΔΑΠίτες να δίνουν δυναμικό παρόν...

Το μπλε όπως ήταν φυσικό κυριάρχησε τόσο με της ελληνικές σημαίες που κρατούσαν οι περισσότεροι όσο και με την εντυπωσιακή εξέδρα όπου μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς.
Εντυπωσιακή ήταν η στιγμή της εισόδου του προέδρου της Ν.Δ. στον χώρο της συγκέντρωσης που αποθεώθηκε από το πλήθος. Αντίστοιχη υποδοχή είχε και ο Κώστας Καραμανλής.
Παγωμάρα στην Ομόνοια
Μια εντελώς διαφορετική εικόνα παρακολουθήσαμε την Πέμπτη από την Ομόνοια στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Η απουσία παλμού και ενθουσιασμού, ο υποτονικός ρυθμός του Αλέξη Τσίπρα και οι «μαύρες τρύπες» στα πλάνα του σκηνοθέτη κυριάρχησαν.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να ενθουσιάσει τον κόσμο που συγκεντρώθηκε, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων κυρίως όταν αναφερόταν κατά του Πρωθυπουργού.
Ο κόσμος την περισσότερη ώρα της ομιλίας παρέμενε «παγωμένος» και η μοναδική ενδιαφέρουσα στιγμή ήταν όταν ο επικεφαλής των Podemos ανέβηκε στην εξέδρα και μίλησε ελληνικά.

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο του Newsit, από τις δύο συγκεντρώσεις και της ατμόσφαιρας σε Φάληρο και Ομόνοια
Λίγο πριν την έναρξη των ομιλιών
Νέα Δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ

Κατά την είσοδο των δύο πολιτικών αρχηγών
Αντώνης Σαμαράς

Αλέξης Τσίπρας