Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Τι συμβούλευσε ο Καραμανλής τον Κακλαμάνη

ÂÏÕËÇ-ÓÕÆÇÔÇÓÇ  ÓÅ ÅÐÉÐÅÄÏ ÁÑ×ÇÃÙÍ ÃÉÁ ÔÇÍ ÕÃÅÉÁ/  Ï ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÓ Ê. ÊÁÑÁÌÁÍËÇÓ ÌÅ ÔÏÍ ÕÐ. ÕÃÅÉÁÓ Í. ÊÁÊËÁÌÁÍÇΜε τον Νικήτα Κακλαμάνη συναντήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παρ’ ότι δεν βρίσκεται στο τιμόνι της ΝΔ, ωστόσο, όπως φαίνεται τουλάχιστον, κινεί ακόμα τα νήματα δεδομένων των καλών σχέσεων που διατηρεί με τα περισσότερα στελέχη του κόμματος.
Όπως αποκαλύπτει...
ο ΒΗΜΑτοδότης, ο κ. Καραμανλής συνέστησε στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ να είναι πολύ προσεκτικός στις δηλώσεις του, γιατί όπως του εξήγησε, μετά την αποχώρηση του Πρ.Παυλόπουλου, όλοι θα πιστεύουν ότι οι όποιες δηλώσεις Κακλαμάνη αντιπροσωπεύουν τον κ. Καραμανλή: «Θέλω να είσαι ψύχραιμος» φέρεται να είπε στον κ. Κακλαμάνη.
Την ίδια στιγμή, όμως, ο κ. Καραμανλής, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, συνέστησε να αποφύγει να αναφέρεται στη ΝΔ ή στο… κόμμα, αλλά γενικότερα στη μεσαία τάξη και στην παράταξη:«Θα μιλάς για την παράταξη και θα λες ότι θα πρέπει πάση θυσία να διαφυλαχθεί η ενότητά της»του είπε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κακλαμάνης του είπε ότι πιθανόν να ζητήσει έκτακτο συνέδριο της παράταξης, ώστε να υπάρξει μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Ο πρώην πρωθυπουργός τον κοίταξε κάπως απορημένα και του είπε: «Αυτό πες το…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: