Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Γαμπρός ο Απόστολος Τζιτζικώστας - Ποια είναι η νεαρή ξανθιά επιχειρηματίας που του έκλεψε την καρδιά [εικόνες]


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του Ελεάνα Βλάχου.

Τις τελευταίες μέρες είχαν φουντώσει οι φήμες ότι ο περιφερειάρχης θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στον Οκτώβριο, ωστόσο, σύμφωνα με τον ιστότοπο thousandnews.gr αλλά και το taxydromos.gr το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από λίγες ώρες.
Σύμφωνα με...
τον ιστότοπο taxydromos.gr η γαμήλια τελετή τελέστηκε στο εξωκλήσι του ξενοδοχείου Ξενία στην Πορταριά στο Πήλιο, υπό άκρα μυστικότητα το απόγευμα της Παρασκευής. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο αφού καλεσμένοι ήταν μόνο ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Κουμπάρος, όπως σημειώνει η ίδια πηγή, ήταν ο Θοδωρής Κυριακού. Το Πήλιο επιλέχθηκε από το ζευγάρι ως τόπος τέλεσης του μυστηρίου καθώς η μητέρα της νύφης έλκει την καταγωγή της από εκεί.

Οταν ο Τζιτζικώστας σύστησε την καλή του σε όλους

Ηταν άνοιξη, όταν στο γεμάτο δημοσιογράφους εκλογικό κέντρο του περιφερειάρχη λίγο πριν από το τέλος  εκδήλωσης ο Απόστολος Τζιτζικώστας αιφνιδίασε τους πάντες συστήνοντάς τους την νεαρή επιχειρηματία: «Αυτή είναι η Ελεάνα. Είμαστε μαζί εδώ και αρκετό καιρό». Τα φλας τότε είχαν πάρει φωτιά.

Στα τέλη του Αυγούστου η Ελεάνα Βλάχου ήταν δίπλα στην οικογένεια Τζιτζικώστα κατά την τελετή ορκωμοσίας του στην περιφέρεια. Μετά ακολούθησε η προσέλευση στην πρόσφατη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη όπου και πάλι τους απαθανάτισε μαζί ο φωτογραφικός φακός...




Δεν υπάρχουν σχόλια: