Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ο κώδικας Ντα Bίντσι της … Μεσολακκιάς!


Όπως γνωρίζετε, όσοι με παρακολουθείτε στο διαχρονικό παραληρηματικό μου λόγο (κατήφορο), έχω κάποια κονέ εδώ κι εκεί, και μερικές φορές μαθαίνω πράγματα που δεν βγαίνουν στο ραντάρ. 

Ειδικά στο θέμα της Αμφίπολης, επειδή ήμουν εκεί από τη πρώτη μέρα, έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία, και το ψάχνω παντοιοτρόπως.
Έτσι χθες το απόγευμα με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου ο Προκόπης, που αν και καμενικός, συνεχίζουμε να κάνουμε παρέα καθότι χρόνια κολλητοί στα τσίπουρα, στους πατσάδες, και στα μπιλιάρδα.
Ήταν ανήσυχος.
Η φωνή του έτρεμε…



Και άρχισε να με εγκαλεί, ψελλίζοντας διάφορα, που αν κατάλαβα καλά είχαν να κάνουν με την «σαμαρικότητά» μου!
Με κατηγορούσε για δοσίλογο και πουλημένο, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί.
Όταν βρήκε ξανά τον ειρμό του λόγου του, μου μετέφερε κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες που είχε από την τοπική των πσαικαζμαίνων Αιλύννων στη Μεσολακκιά, απ όπου κατάγεται, και  εκεί όπου καθημερινά εδώ και τρεις μήνες ζούμε το θαύμα της ανασκαφής.
Αυτά που μου είπε ήταν σημαντικά. Ήταν έως και απίστευτα.
Τι μου είπε; Κάτι που αν είναι αλήθεια, αύριο κιόλας θα πάω να γραφτώ στους Αν. Ελ. μπας και συμβάλλω κι εγώ στη σωτηρία της χώρας από τη λαίλαπα των μερκελιστών γερμανοτσολιάδων που μας κυβερνάνε αφού.
Έμαθε λοιπόν, ότι προχθές τα ξημερώματα, ένα περιπολικό της αστυνομίας, με καλυμμένο το φάρο και με σβηστά τα φώτα, έφτασε δίπλα στις δυο σφίγγες, όπου ξεφόρτωσε ένα τεράστιο χαλί τυλιγμένο σε ρολό.
Αμέσως, το πήραν στη πλάτη η Περιστέρη με την Παναγιωταρέα και το μετέφεραν σε χρόνο ντε τε στο εσωτερικό του τύμβου.
Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι…
Αυτό το γεγονός από μόνο του δεν θα ήταν σημαντικό, αφού οι δυο αυτές κυρίες μπορεί απλά να στρώνουν τον τύμβο για τα επίσημα αποκαλυπτήρια κλπ.
Μπορεί να έχουν προμηθευτεί και πρώτα κεράσματα, δεύτερα, φοντάν, λικέρ κλπ… ποιος ξέρει;
Έλα όμως που το πρωί της ίδιας μέρας, ένας γνωστός γιδοβοσκός της περιοχής που περνούσε το κοπάδι του από κει, βρήκε ένα μεγάλο (μάλλον ανθρώπινο, μηριαίο) οστό, το οποίο του έκανε εντύπωση, αλλά αφηρημένος το τάισε στα σκυλιά του. Το έλεγε το μεσημέρι στο καφενείο εν είδει αστείου.
Κι αυτό όμως από μόνο του δεν λέει τίποτα.
Συνέβη όμως και κάτι ακόμη, που αν συνδυαστεί με τα παραπάνω, τότε έχουμε όλα τα συστατικά μιας συνωμοσίας του σκότους.
Έναν κώδικα Νταβίντσι της … Μεσολακκιάς.
Μια έντεχνη παραπληροφόρηση του λαού μας.
Τι συνέβη; Προχθές εκλάπη, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ένα πτώμα νεαρού άνδρα, από το νεκροτομείο της πόλης των Σερρών.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν επιλήφθηκε η τοπική αστυνομία, έπεσε τηλέφωνο από το Μαξίμου με την ρητή διαταγή να ξεχαστεί το θέμα, και να σβηστεί και η καταγραφή από το βιβλίο συμβάντων του αστυνομικού τμήματος!
Ο φίλος μου ο Προκόπης, που αν και καμενικός δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο δείχνει, ήταν έξαλλος.
Και θυμήθηκε επίσης, ότι πριν από τρεις μέρες, οι ντόπιοι φίλοι του του είχαν πει ότι κυκλοφορούσαν στη Μεσολακκιά εδώ και μέρες ο … Χρύσανθος Λαζαρίδης μαζί με τον Γιώργο Μουρούτη, μεταμφιεσμένοι σε Ρουμάνους τουρίστες!!!!!
Μάλιστα ο Χρύσανθος, λέει, είχε ξυρίσει το μουστάκι του, και φορούσε ξανθό ποστίς!
Έπαιζαν τάχα τάβλι στο καφενείο, αλλά συνεχώς μιλούσαν στα κινητά τους με κάποιον Αντώνη (a.k.a. ψηλό), και με κάποιον Φαήλο (a.k.a. κομάντο)!
Την ελληνικότητά τους πρόδωσε το ότι έπιναν όλη τη μέρα φρέντο καπουτσίνο, και ρωτούσαν και για τον ΜΠΑΟΚ!
Χαμός!
Αν τα παραπάνω είναι αλήθεια, τότε δένει το παζλ, και  αμέσως εξηγείται η αιφνιδιαστική χθεσινή ανακοίνωση ότι δήθεν βρέθηκε άθικτος σκελετός στον τρίτο θάλαμο, και άλλα τέτοια φληναφήματα.
Η όλη ιστορία είναι σαθρή και μπάζει από παντού. Να τα λέμε αυτά.
Σιγά μη μας πιάσουν Κώτσους η Μενδώνη και η Παναγιωταρέα.
Εκεί πού όλα έδειχναν ότι η όλη ανασκαφή είναι τζίφος, και ότι το πολύ πολύ να βρεθεί κανένας αρχαίος μακεδονικός βόθρος (που έλεγε κι ο Μπογδάνος) ή άντε καμιά χλαμύδα του Βρασίδα...
Και τώρα βρήκαν σκελετό;
Χα και πάλι χα.
Την ώρα που οι σαμαροβενιζέλοι ψάχνουν στηρίγματα παντού;
Όλα δένουν αρμονικά μεταξύ τους, και τελικά μάλλον είχε δίκιο η Ραχήλ που τρεις μήνες τώρα μιλάει για Γερμανούς, για ξεπουλήματα, και για κομπίνες, που έχουν σκοπό να μας αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου που είναι αν θα την δεχτεί ο Σύριζα ως πρωτοκλασάτο στέλεχος ή μη.



Και άντε η Ραχήλ μπορεί να μην έχει δίκιο, καθότι παρορμητική και συναισθηματική, έχουν όμως όλοι εκείνοι οι σοβαροί σχολιαστές, που μιλάνε για σκόπιμο αποπροσανατολισμό του λαού μας, με εντολές από το Βερολίνο, προκειμένου να περάσουν ανώδυνα τα διάφορα χουντικά νομοσχέδια, όπως αυτό με τις 100 δόσεις, ή το άλλο με τους συνδικαλιστικούς περιορισμούς, ή εκείνο που θέλει να απαγορεύσει τις καταλήψεις διαρκείας των σχολείων και των πανεπιστημίων μας…
Όλα εκείνα τα γκεσταπίτικα δηλαδή που θέλουν να μας φιμώσουν, και να μας κάνουν ζόμπι σαν τους Ελβετούς.


Ο μόνος τρόπος για να μη πέσουμε θύματα της κυβερνητικής παραπληροφόρησης είναι να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση, να αμφισβητούμε τις πομφόλυγες της Περιστέρη, να ακούμε Χίο και να διαβάζουμε το Χωνί,  να παρακολουθούμε στενά τις αναλύσεις του μεσημεριανού Real FM, που λέει αλήθειες, και αν χρειαστεί να σπεύσουμε όλοι στη Μεσολακκιά, να συμπαρασταθούμε στους εκεί ηρωικούς ακρίτες Αν. Ελ. Που κρατάνε Θερμοπύλες, και αν παραστεί ανάγκη να βοηθήσουμε τη Ραχήλ να σκαρφαλώσει και να κρεμαστεί από τον τάφο… μπας και συγκινηθεί επιτέλους η διεθνής κοινότητα και αντιληφτεί τα παιχνίδια που παίζουν κάποιοι ανθέλληνες εναντίον μας, με μοναδικό τους σκοπό να μας υποδουλώσουν στους ντόπιους μασόνους και στους ξένους τοκογλύφους.
Αίλυννες Γρηγορείτε! Τίποτα άλλο.
Δεν θα περάσει η τρομοκρατία, ούτε και η κοροϊδία…

Strange Attractor (αγαναΧτισμένος)

ΥΓ- Αν είναι να βρεθεί ο Μ. Αλέξανδρος, που πρώτος εγώ το θέλω, τότε να είναι όντως ο Μ. Αλέξανδρος, και όχι κάποιο κλεμμένο πτώμα κάποιου ταλαίπωρου  και ανώνυμου τοξικομανή λαθρομετανάστη που κουβάλησε νύχτα στον τάφο ο Κικίλιας με εντολή  Σαμαρά.
Μη  τρελαθούμε κιόλας.
Δείτε κι αυτό το ρεπορτάζ από τα σοβαρά ΜΜΕ, για να μη λέτε ότι υπερβάλλω: Εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: