Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτη απάντηση Τσουκαλά: "Συγγνώμη αν σας χάλασα την σούπα!"

Τι είπε για το 1.000.000

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο Δημήτρης Τσουκαλάς, με αφορμή τα όσα έχουν λεχθεί τις τελευταίες ημέρες για τη δήλωση πόθεν έσχες του.
"Η κυβέρνηση Σαμαρά, η κυβέρνηση των μνημονίων που εξαθλιώνει τον Ελληνικό λαό, η κυβέρνηση της υποταγής στα ξένα συμφέροντα έχει πια ημερομηνία λήξης. Μαζί της θα καταρρεύσει ένα ολόκληρο κατεστημένο, μιντιακό, συστημικό διαπλεκόμενο. Πριν σβήσει, όμως, θα κάνει τα πάντα με τα μέσα που διαθέτει για να κερδίσει λίγο χρόνο ...

παραπάνω. Παραπλάνηση, αποπροσανατολισμό, λάσπη στους αντιπάλους. Αυτό έκανε πάντα αυτό κάνει και τώρα. Και όσο κάποιοι νοιώθουν οτι ξεβολεύονται τόσο πιο επιθετικοί γίνονται" αναφέρει ο κ. Τσουκαλάς, υπογραμμίζοντας ότι "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προ των πυλών. Ευτυχώς για τον Ελληνικό Λαό, ευτυχώς για τη χώρα".

"Όσο για μένα κατανοώ ότι είμαι εύκολος στόχος. Γιατί πήρα το 2010, όπως και οι συνάδελφοί μου, μετά από 35 χρόνια αποζημίωση από ασφαλιστικό πρόγραμμα του Ολλανδού εργοδότη μου, ενώ δεν ήμουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ούτε ενεργός συνδικαλιστής, ούτε βουλευτής. Τα έχω καταθέσει στην Ελλάδα, φορολογήθηκα σύμφωνα με το νόμο, δεν έχω καμιά offshore, δε βρίσκομαι σε καμιά λίστα, δεν έχω πάρει σε όλη μου τη ζωή ούτε 1 ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο, και είμαι και ΣΥΡΙΖΑ!"
επισημαίνει, προσθέτοντας:

"Με συγχωρείτε αν σας χάλασα τη σούπα. Μπορείτε να συνεχίσετε να χτυπάτε όσο θέλετε. Να ξέρετε, όμως, πως τίποτα δεν ανακόπτει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Και γω όσο ζω και αναπνέω θα αγωνίζομαι για το ανθρώπινα δικαιώματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: