Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η πράκτορας 90 - 60 -90 "σκοτώνει" με τις καμπύλες της - ΦΩΤΟ


Ποιος να αντισταθεί στη γοητεία της; 

Τα όπλα με τα οποία φωτογραφίζεται μάλλον δεν τα χρειάζεται.

Η ΄Αννα Τσάπμαν είναι η πιο διάσημη κατάσκοπος των τελευταίων ετών κι ας απέτυχε στην αποστολή της.

Ο κωδικός της; 

Πράκτορας 90-60-90! Οι καμπύλες της δηλαδή!

Έγινε γνωστή με τη σύλληψή της και δεν το άφησε να πάει χαμένο. Οι καυτές φωτογραφίσεις της της άφησαν κέρδη.
Ποια είναι η ιστορία της σεξοβόμβας κατασκόπου;

Η πορεία της όπως τη περιγράφει 

Η Ρωσία Τώρα που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες της εντυπωσιακής Άννας.
Ο πατέρας της Άννας είναι ο διπλωμάτης Βασίλι Κουστσένκο ο οποίος είχε υπηρετήσει στην Παπούα Νέα Γουινέα, την Κένυα και τη Ζιμπάμπουε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Άννας, ο πατέρας της ήταν ανώτερος αξιωματικός της KGB...




Άννα Τσάπμαν (Κουστσένκο) - γεννήθηκε στο Βόλγκογκραντ στις 23 Φεβρουαρίου του 1982

Τελειώνοντας το λύκειο το 1999 η Άννα Τσάπμαν εντάχθηκε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Φιλίας των Λαών της Ρωσίας.

Το καλοκαίρι του 2001, κατά τη διάρκεια ενός τουριστικού ταξιδιού στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Άννα συνάντησε τον Άλεξ Τσάπμνα ο οποίος εκείνο το χρονικό διάστημα εργαζόταν σε στούντιο ηχογραφήσεων.

Δεδομένου ότι η Άννα ήταν ακόμα φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών στη Μόσχα, ο Άλεξ ήρθε στη ρωσική πρωτεύουσα, όπου και παντρεύτηκαν το Μάρτιο του 2002.


Η Άννα συνέχισε τις σπουδές της και μετά το γάμο! Ο Άλεξ εργάστηκε στη Μόσχα ως δάσκαλος αγγλικών. Το 2003 η Άννα αποφοίτησε και σύντομα έφυγε για το Ηνωμένο Βασίλειο

Το 2005 η Άννα Τσάπμαν εγκατέλειψε το σύζυγό της και μετακόμισε σε άλλο διαμέρισμα στο Λονδίνο. Το 2006, η Άννα και ο Αλέξης πήραν διαζύγιο.


Τον Φεβρουάριο του 2010 η Άννα μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ίδια λέει ότι σκοπός της κίνησής της αυτής ήταν να προωθήσει το σχέδιό της γύρω από την αναζήτηση ενοικίασης στην Αμερική με την ονομασία, NYCredentials.com. 
Στις 26 Ιουνίου του 2010 η Άννα τηλεφώνησε στον πατέρα της, Βασίλι Κουστσένκο και του είπε ότι βρισκόταν «ένα βήμα πριν από την αποτυχία». Αυτός της συνέστησε να εγκαταλείψει την αποστολή. 
Το τηλεφώνημα της Τσάπμαν και άλλες δράσεις της πυροδότησαν μια επιχείρηση του FBI κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν 10 άτομα, φερόμενα ως μέλη δικτύου κατασκοπείας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Λίγο αργότερα, η Άννα και άλλοι 10 ρώσοι και περουβιανοί πολίτες κατηγορήθηκαν ως συνεργάτες της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού της Ρωσίας (SVR). 
Η σύλληψη των ρώσων πρακτόρων αποτέλεσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο κατασκοπείας από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, και τη μεγαλύτερη αποτυχία των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στο εξωτερικό

Στις 8 Ιουλίου του 2010 η Άννα Τσάπμαν παραδέχτηκε ότι ήταν κατάσκοπος στις Ηνωμένες Πολιτείες! Δικαστήριο των ΗΠΑ διέταξε την απέλασή της από τη χώρα.


Σύμφωνα με τον Φρανκ Φιγκλιούζι, βοηθό διευθυντή αντικατασκοπείας του FBI, η Τσάπμαν είχε προσπαθήσει να αποπλανήσει έναν από τους υπαλλήλους που ανήκουν στον στενό κύκλο του προέδρου Ομπάμα, και ερχόταν όλο και πιο κοντά με στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ.


Μετά την απέλαση από τις Ηνωμένες Πολιτείες η Τσάπμαν έκανε μια σειρά ερωτικών φωτογραφήσεων για το περιοδικό Maxim, αλλά αρνήθηκε προσφορά ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό της αμερικανικής Vivid Entertainment. 
Η δημοσίευση των τολμηρών φωτογραφιών της Τσάπμαν στις εφημερίδες της χάρισαν το παρατσούκλι Πράκτορας 90-60-90. 

onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: