Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Tσίπρας: "Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή!"... Λέτε να εννοούσε το... ποδόσφαιρο;

Από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης σχετικά με το ΤΤ, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «ληστεία τραπέζης» και πως σε άλλη χώρα θα επενέβαινε ο εισαγγελέας. 
Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε: «Δεν χαϊδεύω αυτιά. Είπα την αλήθεια».
Παράλληλα, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε «μακάρι η Ελλάδα να είχε γίνει Αργεντινή», απαντώντας στον υπουργό Οικονομικών που έκανε λόγο για βελτίωση του κλίματος στην Ελλάδα. 

«Καλύτερα να γινόμασταν Αργεντινή. Γιατί εκεί οι άνθρωποι μπορεί να πείνασαν στην αρχή αλλά τουλάχιστον διατήρησαν την αξιοπρέπειά τους. Εδώ και θα πεινάσουμε τελικά και θα έχουμε χάσει την αξιοπρέπειά μας»,...
είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.
Από την πλευρά του, ο κ. Στουρνάρας επισήμανε ότι «ο πρωθυπουργός πιστώνεται την αλλαγή του κλίματος για την χώρα. Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι και θα παραμείνουμε».
 
Και ο κ. Σαμαράς από το βήμα της ΔΕΘ, τόνισε: "Κάποιοι εύχονται την καταστροφή της Ελλάδας και νοσταλγούν την Αργεντινή" 
Ομολογουμένως η φράση του κ. Τσίπρα "περί Αργεντινής", δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ, αλλά θα συνεχισθεί για μεγόλο χρονικό διάστημα ακόμη! 
Λέτε όμως ο κ. Τσίπρας να εννοούσε το... ποδόσφαιρο;
Τότε πραγματικά θα είναι ευχή όλων των ελλήνων να γίνουμε Αργεντινή και τους πολιτικούς μας να τους βλέπουμε ως άλλους... Μέσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: