Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Στα "Επίκαιρα" που κυκλοφόρησαν σήμερα: "Στήνουν παράλληλο κράτος στη Θράκη"

Στο στόχαστρο Τούρκων και Γερμανών η Θράκη, ενώ η Αθήνα κοιμάται. 

Προωθούν τα δικά τους οικονομικά και γεωπολιτικά σχέδια σε μια συμπόρευση, εκμεταλλεύομενοι την κρίση στην Ελλάδα.  
Αποθράσυνση της Αγκυρας η οποία φτιάχνει παράνομες, παράλληλες κρατικές δομές εκπαίδευσης, υγείας αλλά και διοίκησης(!), σε περιοχές της Θράκης,τάζοντας, απειλώντας και εκβιάζοντας τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας. 
Γιατί η Τουρκία αναβαθμίζει τη Θράκη σε κορυφαίο θέμα της εξωτερικής της πολιτικής και ετοιμάζεται για ένταση με την Ελλάδα. 
Τι κρύβεται πίσω από την προσπάθεια των Γερμανών να εγκαταστήσουν ΕΟΖ στη Θράκη και αλλού. 
Ποιος είναι ο ρόλος των κέντρων κράτησης μεταναστών, γιατί τα...
εγκαθιστούν σε συγκεκριμένες περιοχές και πως σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν. Από τις αρχές του 2011 η ελληνική κυβέρνηση είχε συμπεριλάβει διάταξη - κερκόπορτα στο νόμο για το άσυλο, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη σύνδεση των ΕΟΖ με τους λαθρομετανάστες.
Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα»: 
- Κατεχόμενα: Μετά τον εκτουρκισμό, η Αγκυρα προωθεί τον ακραίο εξισλαμισμό. - Η τρόικα απαιτεί επιπλέον μέτρα 5δις ευρώ και θα τα επιβάλλει: - Θα ξανακόψουν μισθούς και συντάξεις. - Θα αυξήσουν τη φορολογία. 
- Αρχαιοκαπηλία: Μόνο την τελευταία διετία οι λαθρανασκαφές σε όλη την Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 25%. Αρχαιοκάπηλοι «οργώνουν» την Ελλάδα. - Η «μαφία» των μπλε κάδων: Εμπόριο scrap, η πιο «βρώμικη» κερδοφόρα επιχείρηση. 
- Αποκλειστικό: Διαγωνισμός-παρωδία για την προμήθεια συστήματος δακτυλοσκόπησης στην ΕΛ.ΑΣ. Έδωσαν το έργο σε γνωστή «αμαρτωλή» εταιρία που δεν πληρούσε τα κριτήρια. - Αφιέρωμα για τα 90 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης. 
Συνεντεύξεις: 
• Αλέξης Μητρόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Προαναγγέλλει εξεταστική για το «κούρεμα» των ασφαλιστικών. Ηταν προσχεδιασμένο από την τρόικα και την κυβέρνηση και την κυβέρνηση για να μειωθούν οι συντάξεις. 
• Νότης Μαριάς, βουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων: Το ΔΝΤ υποχρεώνει την εθνική οικονομία για να βάλει χέρι στα ασημικά της χώρας. 
• Δημήτρης Κυριαζίδης, βουλευτής ΝΔ: Δεν υπάρχει πιο κακοπληρωμένη τάξη από τους ενστόλους. Δεν αποκλείει λευκή απεργία λευκή απεργία των αστυνομικών. 
 • Οδυσσέας Βουδούρης: Με αυτή τη συνταγή θα έχουμε ύφεση, λιτότητα και πάλι ύφεση και πάλι λιτότητα 


Διαβάστε σχετικά: ΒΟΜΒΑ: Ανεξάρτητη Θράκη ζητάνε οι Γερμανοί, μέσω των ΕΟΖ..!

Για 1 εκατ. ευρώ η Ελλάδα χάνει την μεγαλύτερη γεωπολιτική ευκαιρία των τελευταίων ετών

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: