Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ... Βγάλτε την Γερμανία από το Euro..!

Αποστολή στην Πολωνία: Παναγιώτης Χαραλάμπους

Το βράδυ του Σαββάτου (16/6) μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ρωσίας, οι Έλληνες που βρέθηκαν στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου της Βαρσοβίας, αλλά και όλοι όσοι πανηγύριζαν την πρόκριση στους "8" ζητούσαν για αντίπαλο την Γερμανία.

Αυτό είναι πλέον γεγονός. 

Η Γερμανία που νίκησε με 2-1 την Δανία για τον 2ο όμιλο έκανε το "τρία στα τρία" και θα βρεθεί στον δρόμο της Ελλάδας στο γήπεδο του Γκντάνσκ την Παρασκευή (22/6) με φόντο τα ημιτελικά.
Ο Φερνάντο Σάντος μάλιστα στην συνέντευξη Τύπου της Κυριακής (17/6) τόνισε πως η Γερμανία είναι μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο σε νοκ άουτ αναμετρήσεις όλα γίνονται...

Η Ελλάδα λοιπόν θα βρει στον δρόμο της ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης για την κατάκτηση του τροπαίου και το μόνο σίγουρο είναι πως η "γαλανόλευκη" θα είναι το αουτσάιντερ.
Ο τίτλος που αρέσει στην Εθνική μας, η οποία θα παρατάξει την πολύ καλή αμυντική γραμμή και την ψυχή, κόντρα στην δυνατή και ποιοτική ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ.
Οι Γερμανοί διαθέτουν παίκτες όπως ο Μάνουελ Νόιερ, ο Φίλιπ Λαμ, ο Μεσούτ Εζίλ, ο Τόμας Μίλερ και ο Μάριο Γκόμεθ και το έργο της Ελλάδας θα είναι πολύ δύσκολο.
Όπως προαναφέραμε η Γερμανία στον 2ο όμιλο προκρίθηκε κάνοντας τρεις νίκες με Πορτογαλία (1-0), Ολλανδία (2-1) και Δανία (2-1) και η Ελλάδα αποτελεί πρόκληση, όπως τόνισε και ο Λεβ κυρίως για να καταφέρουν οι παίκτες του να διασπάσουν την αμυντική γραμμή της ομάδας του Σάντος.
Πρόκληση όμως αποτελεί και για την Ελλάδα, μόνο στο άκουσμα πως αντίπαλος είναι η Γερμανία. Ναι μεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ναι μεν είναι μια παγκόσμια υπερδύναμη, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.
Και η Ελλάδα είναι ικανή για όλα. Την προσεχή Παρασκευή (22/6, 21.45) λοιπόν η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει μια πρόκληση μπροστά της και καλείται να βγάλει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή.
Από το πρωί ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την μεγάλη αυτή αναμέτρηση την οποία περιμένουν όλοι οι Έλληνες.
Όσον αφορά την προϊστορία σε τελική φάση η Ελλάδα αντιμετώπισε την Γερμανία στο Euro του 1980 με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). 
Στην συνέχεια του τουρνουά η Γερμανία κατέκτησε το τρόπαιο.

Πηγή:Sport24
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: