Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Και τώρα... ξεχρεώστε τους – Γερμανία-Ελλάδα (21:45)


Με στόχο να κάνει ένα ακόμα “θαύμα” και να στείλει... σπίτια τους τους Γερμανούς η Εθνική Ελλάδας ρίχνεται στην “μάχη” των προημιτελικών του Euro 2012. 
Τα πλάνα του Σάντος για την ενδεκάδα.
Ο Σάντος μίλησε για μάχη μεταξύ Δυαίδ και Γολιάθ, η ιταλική“Λα Ρεπούμπλικα” ως μία κόντρα των φτωχών λαών της Ευρώπης απέναντι στους πλούσιους Γερμανούς.
Στην πατρίδα της Μέρκελ τα “κίτρινα” φύλλα δεν έχουν σταματήσει τα προκλητικά δημοσιεύματα από την ώρα που έγινε γνωστό το συγκεκριμένο ζευγάρι. Ελλάδα εναντίον Γερμανίας. Ακόμα και η ...
καγκελάριος της Γερμανίας άλλαξε το ραντεβού της με τον Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι ώστε να βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου του Γκντανσκ για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς. Παράλληλα, οι Γερμανοί θα σχολάσουν νωρίτερα σήμερα από τις δουλειές τους για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Εθνικής τους ομάδας.

Στην αντίπερα όχθη, ένας λαός που ψάχνει... εκδίκηση στο ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες θέλουν όσο τίποτα τη νίκη για να κλείσουν στόματα και να επιβάλλουν στους Γερμανούς και την Μέρκελ το... δικό τους Μνημόνιο.

Η αποστολή τους ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι. Η Γερμανία, η ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην διοργάνωση είναι το νούμερο ένα φαβορί για τον τίτλο, είναι η μόνη που κατάφερε να προκριθεί έχοντας το απόλυτο στη φάση των ομίλων.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα ξεκινήσει κόντρα στην “νάσιοναλμνσαφτ”. Ο Σηφάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Τοροσίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Τζαβέλλας. Ο Μάκος θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Καραγκούνη στο κέντρο, δίπλα στους Μανιάτη και Κατσουράνη, ενώ δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Σαλπιγγίδη και του Σαμαρά στην επίθεση. Την άλλη θέση διεκδικούν οι Νίνης και Γκέκας με τον νεαρό μέσο να έχει το προβάδισμα.

Όσον αφορά τον Γιοακίμ Λεβ, ο Νόιερ θα είναι στα γκολπόστ, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπέντερ (ή Μπόατενγκ), Χούμελς, Μπανστούμπερ και Λαμ. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σβαϊνστάιγκερ και ο Κεντίρα, ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Μίλερ, Εζίλ και Ποντόλσκι. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκόμεζ.

Στις εξέδρες αναμένονται περίπου 5.000 Έλληνες φίλαθλοι, ενώ οι Γερμανοί θα είναι τριπλάσιοι.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Σλοβένος, Νταμίρ Σκόμινα.

Ο απεσταλμένος του NewsIt στην Πολωνία, Αριστείδης Μέγας θα σας μεταφέρει από νωρίς το απόγευμα όσα συμβαίνουν στο Γκντανσκ για το μεγάλο παιχνίδι που περιμένει όλη η Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: