Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Κουβέλης: Μέσα στη μέρα μπορεί να προχωρήσουμε σε κυβέρνηση (video)

Μήνυμα ότι η ΔΗΜΑΡ προτάσσει τα σημεία προγραμματικής σύγκλισης, καθώς και το ζήτημα της φερεγγυότητας των προσώπων που θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση 

έστειλε ο Φώτης Κουβέλης, μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Τρίτης με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, στο πλαίσιο των διεργασιών για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισήμανε ότι αναμένει συγκεκριμένες απαντήσεις επ' αυτών από τον πρόεδρο της ΝΔ...

Ο Φώτης Κουβέλης πρόκειται να συναντηθεί εντός της ημέρας με τον Αντώνη Σαμαρά. "Η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση", σημείωσε ο ίδιος, ενώ υπογράμμισε ότι η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης επιταχύνεται και είναι σε σωστό δρόμο.
Όπως δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο: "Η παραδοχή μας εξακολουθεί να είναι ότι χρειάζεται διαπραγμάτευση για πολιτικές του μνημονίου.
Προτάσσονται τα σημεία προγραμματικής συμφωνίας. Αναφέρθηκα και στην φερεγγυότητα των προσώπων. Αναμένω πολύ συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Αντώνη Σαμαρά.
Θεωρώ ότι επιταχύνεται η διαδικασία. Η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση το συντομότερο. Τις επόμενες ώρες, είναι δυνατόν, εάν υπάρξει σύμπτωση σε αυτά τα σημεία, να προχωρήσουμε", κατέληξε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: