Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Εχουμε χάσει το μέτρο της σοβαρότητας: «Αφού οι πολίτες χρεοκόπησαν, τότε γιατί ανησυχούν;»!!!

Η αίσθηση όλων μας μέχρι σήμερα ήταν ότι:
έχει χαθεί το μέτρο της σοβαρότητας σε αυτή τη χώρα.  
Παρακολουθώντας λοιπόν, την εικόνα του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, επιβεβαιωθήκαμε πλήρως για πολλά.
Το γιατί η χώρα έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει, το πόσο εύκολα και ελαφρά τη καρδία, χωρίς κανέναν δισταγμό και ενδοιασμό μας επιβάλλουν τους εξοντωτικούς φόρους σχεδόν πλέον καθημερινά και κυρίως:  
Το πόσο μακριά από την πραγματικότητα βρίσκονται οι άνθρωποι τους οποίους οι Έλληνες ψήφισαν για να τους «ρυθμίσουν» την καθημερινότητά τους;
Η οικονομική κρίση εκτός από άγχος, και άδειες τσέπες, φαίνεται ότι έφερε στην επιφάνεια και την αλαζονεία ορισμένων υπουργών.
Ο Παντελής Οικονόμου, ως άλλος... τσάρος του υπουργείου Οικονομικών, που παρεξηγήθηκε όταν χαρακτήρισαν τον κ. Βενιζέλο πολιτικό του προϊστάμενό, απ’ ότι φαίνεται ενοχλείται από τις απόψεις και τις αλήθειες που του ξεδιπλώνουν μπροστά του άνθρωποι, οι οποίοι έχουν σπουδάσει το αντικείμενο, γνωρίζουν και θέλουν να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
Τι ακούσαμε από τον κ. Οικονόμου;  

Αυτό που κανένας Έλληνας, όσο και αν προσπαθεί, όσο καλοπροαίρετος και αν είναι, δεν μπορεί να δει. Ότι αυτή η κυβέρνηση, πρέπει να θεωρείται επιτυχημένη!!!  
Τόνισε, ότι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, έχει στο ενεργητικό της ήδη, δύο επιτυχίες. 
Η πρώτη ότι παρέλαβε μία Ελλάδα που ήταν σε κατάσταση στάσης πληρωμών και η στάση δεν έγινε, λόγω της οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης και ότι το χρέος λόγω αυτής, είναι διαχειρίσιμο…

Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου, είπε την εξής εκπληκτική φράση σε σημείωση του Γιώργου Παπαδάκη. «Αφού οι πολίτες χρεοκόπησαν, τότε γιατί ανησυχούν;»!!!

Παρακολουθείστε μερικές από τις «ρουκέτες» του κ. Οικονόμου:

Δεν υπάρχουν σχόλια: