Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Σχέδιο... "Διαφυγής" από την Κρήτη για τον Παπανδρέου!

Η πρώτη φορά που Πρωθυπουργός της χώρας ΔΕΝ παρευρίσκεται σε παρέλαση Εθνικής Επετείου
Απ' ότι φαίνεται είχε πιο σοβαρά θέματα ν' αντιμετωπίσει, αυτά της... "Αραβικής Άνοιξης"

Στο «κόκκινο» θα βρίσκονται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ενόψει της καθόδου του πρωθυπουργού στην Κρήτη, την Παρασκευή, προκειμένου να παραστεί στις διήμερες εργασίες του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο ξενοδοχείο «Daios Cove», στον Άγιο Νικόλαο.
Τα τελευταία 24ωρα γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις στα επιτελεία των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ηρακλείου και Λασιθίου για τον σχεδιασμό των...
μέτρων ασφαλείας που θα εφαρμοστούν προκειμένου ο πρωθυπουργός να φθάσει απρόσκοπτα στο χώρο του ξενοδοχείου όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιστρατευτούν δυνάμεις απ’ όλη την Κρήτη με τις διμοιρίες να παρατάσσονται σε «ευαίσθητα» σημεία της διαδρομής από το Ηράκλειο προς το Λασίθι. Οι διωκτικές Αρχές έχουν προχωρήσει σε «ακτινογράφηση» του δρομολογίου και βασικό τους μέλημα είναι να κρατήσουν ανοιχτό το δρόμο κατά την διέλευση του πρωθυπουργού.
Λόγω των συγκυριών, γνωρίζουν ότι πιθανότατα θα υπάρξουν κινητοποιήσεις και ενδεχομένως συγκεντρώσεις από πολίτες και εκπροσώπους παραγωγικών και επαγγελματικών τάξεων που θα θελήσουν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για τα σκληρά οικονομικά μέτρα, γι’ αυτό ακριβώς στόχος τους είναι να διασφαλίσουν ότι δε θα υπάρξουν αποκλεισμοί δρόμων. Μέχρι στιγμής την πραγματοποίηση διαμαρτυρίας έχουν γνωστοποιήσει οι ιδιοκτήτες ταξί και οι εργαζόμενοι στον Άγιο Νικόλαο.
πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: