Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

Αυτά συμβαίνουν όταν άσχετοι ασχολούνται με θέματα τα οποία θεωρούν ότι κατέχουν!

Βγάζουν γελοίες ανακοινώσεις προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν και να ελέγξουν οποιονδήποτε αντίλογο!...
Το Διαδίκτυο θα παύσει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους. Το ηλεκτρονικό έγκλημα πρέπει να καταπολεμηθεί, χωρίς φυσικά να τίθεται σε αμφισβήτηση η ελευθερία του λόγου και της γνώμης. Με βάση και τον προβληματισμό που έχει αναπτυχθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας συγκροτώ αμέσως νομοπαρασκευαστική επιτροπή υπό τον Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Αθανάσιο Ράντο για την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs, την ταυτοποίηση των χρηστών υπηρεσιών διαδικτύου και τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία επιτρέπεται η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Η Επιτροπή θα παραδώσει τις προτάσεις της μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου 2011. (όλη η παρέμβαση του υπουργού ΕΔΩ)
Δεν ήξερα πάντως ότι είμαι...
"κουκουλοφόρος του διαδικτύου"!

Επειδή στο υπουργείο προφανώς είναι άσχετοι και ηλεκτρονικά αναλφάβητοι, αν περάσουν τον νόμο όμως τον ονειρεύονται εμείς οι "κουκουλοφόροι"  απλά  θα πάψουμε να είμαστε blogspot.

Υπάρχουν δεκάδες ή εκατοντάδες πλατφόρμες του εξωτερικού οι οποίες εγγυώνται διεθνή ανωνυμία και η Ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορέσει ΠΟΤΕ να μας "βγάλει την κουκούλα"... όπως συμβαίνει άλλωστε και με τους κουκουλοφόρους στον δρόμο!

Όταν λοιπόν η Ελλάδα μείνει μόνο με σελίδες τύπου indymedia, καλυπτόμενες από "πανεπιστημιακό άσυλο" τις οποίες ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ δεν αγγίζει τότε θα είμαστε μία... ελεύθερη... υπέροχη... και επιτέλους ασφαλής διαδικτυακά...  χώρα!!!

Κύριε υπουργέ, να την χαίρεστε!

Μην νομίζετε όμως ότι θα μας "πιάσετε στα πράσα" όταν επιτελούμε ένα τόσο ποινικά κολάσιμο έργο όπως το να γράφουμε τις απόψεις μας, όποιες και αν είναι αυτές, ή να ξεσκεπάζουμε τις κομπίνες της εκάστοτε εξουσίας τις οποίες φροντίζει να καλύψει διατηρώντας "καναλικές", εκδοτικές, δημοσιογραφικές και άλλες φιλίες.

Θα κάνετε μία τρύπα στο νερό!

Απλή κοινή λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: